Green Bay Packers - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Ezt a produkciót egész meccsre (sőt: szezonra) prolongálhatná a védelem.
több mint 1 éve
Na tessék! Ki akarta kirúgatni Barry-t?😊ÉN
| Én! |
SBL
több mint 1 éve
Jó estétPont a Clark sackre nyomtam be a streamet
Go pack go
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Vagy 8-9 éve volt egy Saints elleni meccsünk. A feleségem kórházban feküdt, otthon voltam a 2-3 éves gyerekkel. Alszik nyugodtan az ágyon, körbe párnáztam. Gyors ütésváltás a meccs elején ha jól emlékszem Jordy TD-vel. Belemerültem a meccsbe. A lányunk meg beesett a radiátor alá. Nagy sírás, kikaptunk mint a szar. A Packers is.Na ma mondtam neki, hogy nem aludhat el 9 előtt, de a radiátor mellett semmiképpen.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
MC12
6 359
Csak a szokásos első félidei Offense.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
www.nflbite.com/game/green-bay-packers-vs-new-orleans-saints-live-stream-2/access denied, mi lehet az oka?Van valakink használható stream-je? Előre is kösz.Megbízható viszonylag
Tactful Cactus
www.thestreameast.to/nfl/new-orleans-green-bay/
Kampman
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nekem évek óta működik, firefox böngészővel és bekapcsolt reklámblokkolóval.access denied, mi lehet az oka?Van valakink használható stream-je? Előre is kösz.Megbízható viszonylag
Tactful Cactus
Kampman
Gergőbácsi
több mint 1 éve
access denied, mi lehet az oka?Van valakink használható stream-je? Előre is kösz.Megbízható viszonylag
Tactful Cactus
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Van valakink használható stream-je? Előre is kösz.Megbízható viszonylag
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Van valakink használható stream-je? Előre is kösz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Szép estét! Jó meccset, kevés sérülést ha lehetne.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jó estét, Go Pack Go
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Ha nem akarunk veszíteni, akkor győzni kell! (Úgy érzem, ez most jól sikerült. Akár Coelho is mondhatta volna.) Go Pack Go!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Üdv , mindentbele 😊
több mint 1 éve
19:00