Green Bay Packers - New Orleans Saints
11 hónapja
ez milyen büntetés már, ertem hogy védeni kell az irányítót de se elkésve nem volt, se durva nem volt
11 hónapja
Watson a pályán, az jó.Az viszont nem jó, hogy pont akkor ment felé laszti, amikor nem tudott elszakadni. No, 21-0-nál azért nem fogok hörögni.
Tactful Cactus
11 hónapja
Sportszerűen visszaadtuk a labdát 😊Még elejtheti a visszahordó.
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Sportszerűen visszaadtuk a labdát 😊
11 hónapja
Mostanában éjszakai meccshez nem szoktam, de ma ünnep.Szerintem bontok egy sört.nincs korán? 😀
Tactful Cactus
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Szerintem bontok egy sört.Én 2,25 literes barna kólával nyomom.🙂 | Valahogyan ki kell bírni alvás nélkül a karácsonyt. |
Tactful Cactus
11 hónapja
Ez Mahomesnal incomplete passz lett volna $
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Szerintem bontok egy sört.nincs korán? 😀
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Hát, ez eléggé edzőmeccsnek néz ki. Nem bánom.
11 hónapja
durva hogy annyi jó offense játékosunk van hogy hirtelen azt se tudtam ki ez a brooks, aki bevitte a labdát td-re
11 hónapja
Wilsonról mindig a Gergely Robis örökzöld hsz jut eszembe.Marha 😀
Tactful Cactus
11 hónapja
Wilsonról mindig a Gergely Robis örökzöld hsz jut eszembe.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Létezik, hogy Watson megsérült?
11 hónapja
Ez reméljük nem kulcscsont Watsonnál
11 hónapja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀Meccs nélkül nincs playoff 😛
Jakehomer
11 hónapja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀Legalább a hó esne...
Jakehomer
11 hónapja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀60 perces garbage time
Jakehomer
11 hónapja
Ennek a meccsnek tényleg csak fantasy szempontból van értelme 😀1,07 volt a szorzó a GB W-re.
Jakehomer
11 hónapja
Jacobs nagyon megy. Egy játékon belül Kraft és Watson is teljesen üresen van a pályán. Csak azért szorítok, h sérülés ne legyen!
11 hónapja
Watson ahogy üresre játszotta magát, de Love inkább a biztosat választotta. Valaki valami nagyon okosat mondhatott JL-nek, mert az utolsó hetekben nem szórja a labdákat. A necces labdakat inkább már nem dobja meg.Jacobs meg tartsa meg jószokását a Playoffra is