NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Hall of Fame Game 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Jön NassibAsbeeMarronenak biztos sok újat fog tudni mutatni. 😀
Sanszosan.szerintem ugyanazt halljukAmadeus91a kurva anyád mekkorát dörrent ez a villám.... (IV. ker...)Amadeus91Nálunk is csodás égzengés van odakint. (XVI. ker)iktriad
több mint 10 éve
Jön Nassib
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 891
szerintem ugyanazt halljuka kurva anyád mekkorát dörrent ez a villám.... (IV. ker...)Amadeus91Nálunk is csodás égzengés van odakint. (XVI. ker)iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
beáll free safety-be is azt mondod?Seanterl Henderson még mindig bent van. o_oiktriad60 minute man babytoam
több mint 10 éve
Seanterl Henderson még mindig bent van. o_oiktriad60 minute man baby
több mint 10 éve
Tuel >>>> Manuel.mert sérült Glenn és Kouandjio is
Seanterl Henderson még mindig bent van. o_oiktriad
több mint 10 éve
a kurva anyád mekkorát dörrent ez a villám.... (IV. ker...)Amadeus91Nálunk is csodás égzengés van odakint. (XVI. ker)
több mint 10 éve
Tuel >>>> Manuel.Seanterl Henderson még mindig bent van. o_o
több mint 10 éve
jó lesz Hosley jó lesz😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 891
a kurva anyád mekkorát dörrent ez a villám.... (IV. ker...)
több mint 10 éve
hát a kezdő O-line se tűnt sokkal jobbnak, már nem azért 😊tuel szopatja a sokadikszámú giants D-t 😀Dexxter TailorAz a baj, hogy ez még nem a totál csőcselék, elvileg ők a 2. számú deff. 😕lotus86
több mint 10 éve
szevönilevönHogan a Hard Knocks sztárHall Of Greenalways open vagy hogy hívták?Höri
több mint 10 éve
mészárlástuel szopatja a sokadikszámú giants D-t 😀Dexxter TailorMi lesz itt, ha majd Thad Lewis is beszáll a meccsbe?iktriad
több mint 10 éve
tuel szopatja a sokadikszámú giants D-t 😀Dexxter TailorAz a baj, hogy ez még nem a totál csőcselék, elvileg ők a 2. számú deff. 😕
több mint 10 éve
tuel szopatja a sokadikszámú giants D-t 😀Dexxter TailorMi lesz itt, ha majd Thad Lewis is beszáll a meccsbe?
több mint 10 éve
tuel szopatja a sokadikszámú giants D-t 😀Dexxter Tailorjobb is lehetett volna ha nem ilyen élesen megy a vonal felé. senki nem volt a RT előtt, benne hagyott 7 yardot
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 891
igen-igenHogan a Hard Knocks sztárHall Of Greenalways open vagy hogy hívták?Höri
több mint 10 éve
Hogan a Hard Knocks sztárHall Of Greenalways open vagy hogy hívták?
több mint 10 éve
tuel szopatja a sokadikszámú giants D-t 😀
több mint 10 éve
Watkins mennyit jatszott? Mobilrol nem tudom nezni.StezNem sokat. Asszem 1 passz ment felé.
több mint 10 éve
nem élek ilyen csatornákkal szerencsére 😀American Ninja Warrior..az ám a műsor névHall Of Greenviasat6-on megy magyarul is régóta.
Höri
több mint 10 éve
Watkins mennyit jatszott? Mobilrol nem tudom nezni.Steznettó 10 percet kb.