Houston Texans - New England Patriots
több mint 10 éve
Köszi Pats a Wt!
több mint 10 éve
aztnehéz felfogni, hogy miért dobálja el a labdát, ha már a zsákban vannehéz úgy passzolni, ha nem véd meg a fal. ennyire nehéz ezt felfogni?és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Jó ez a Tex D- szerintem, de nincs aki támadjon és nyilván szétesnek a végére
Mazzu
iktriad
Mazzu
Löfli
több mint 10 éve
nehéz úgy passzolni, ha nem véd meg a fal. ennyire nehéz ezt felfogni?és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Mazzu
iktriad
Mazzu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
régóta sejtem én is, Watt mindenhol elférne 😀 pont miatta fáj nyilván, hogy ma ilyen impotens a támadó egység, de tény a dlineja aPatsnek ma ottvanés? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Be kell rakni Wattot TEben. 😊
Mazzu
iktriad
több mint 10 éve
és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Be kell rakni Wattot TEben. 😊
Mazzu
több mint 10 éve
Zsák fesztivál van ma.
több mint 10 éve
és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Mazzu
iktriad
több mint 10 éve
Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Mazzu
több mint 10 éve
Szépen felépítjük az 1/1-estCsak bele ne sérüljön megint.
Wyatt
több mint 10 éve
az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
több mint 10 éve
felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
több mint 10 éve
Talán Mangini?Texans OC is Pats nevelés? Tuti direkt csinálják, hogy ilyen balfaszokat alkalmaznak, teleszórják idióta edzőkkel az egész ligát.Tavaly még nem is volt külön OC-jük, BoB idén jelölt ki valakit maga helyett a látszat kedvéért. De amúgy tényleg ki az a Belichick fióka, aki a fészekből kirepülve a legjobb eredményt érte el?
Jakehomer
baggio
több mint 10 éve
felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...
több mint 10 éve
Remélem idén lesz Steelers- Pats meccs. Nagyon megnézném. És persze Bradyvel és Big Bennel.
több mint 10 éve
Texans OC is Pats nevelés? Tuti direkt csinálják, hogy ilyen balfaszokat alkalmaznak, teleszórják idióta edzőkkel az egész ligát.Tavaly még nem is volt külön OC-jük, BoB idén jelölt ki valakit maga helyett a látszat kedvéért. De amúgy tényleg ki az a Belichick fióka, aki a fészekből kirepülve a legjobb eredményt érte el?
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mennyit fizethet Vegas az nfc east vs afc south Super Bowlra?3 kaszinót.
baggio
több mint 10 éve
Texans OC is Pats nevelés? Tuti direkt csinálják, hogy ilyen balfaszokat alkalmaznak, teleszórják idióta edzőkkel az egész ligát.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Mennyit fizethet Vegas az nfc east vs afc south Super Bowlra?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hihetetlen, hogy negyedszer is eljátsszák ezt három fail után
Tepper takarodj!