Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Félelmetes Bengals passzoffenzt vizionálok.Majd tuti Sanzenbacher tol egy 100+ yard-ot 2TD-vel 😀😀
...
Kérdés, melyik csapat a számára lesz félelmetes. 😀Mikey
több mint 9 éve
Bold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint Luckmustainemagának?
Úgy látom JJ-nek új követője van, bár azért naponta ő sem változtatta a csapat logót, csak hetente asszem.Sixo67#Vikingzfanforlife!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Go Go Go Colts! Bleed blue!a meccs úgyis csak háttérzajnak kell 😀😀😀
Remélem jó lesz a mai meccskövető, mert hamar eldől a mérkőzés.bobi0092
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
csak nehogy úgy járjanak, mint mi tegnap 😀Cowboys csillagot áthúzva nem találtam, így muszáj volt a Lionst választanommustaineBold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint LuckmustaineÚgy látom JJ-nek új követője van, bár azért naponta ő sem változtatta a csapat logót, csak hetente asszem.Sixo67
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Go Go Go Colts! Bleed blue! Remélem jó lesz a mai meccskövető, mert hamar eldől a mérkőzés.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Cowboys csillagot áthúzva nem találtam, így muszáj volt a Lionst választanomBold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint LuckmustaineÚgy látom JJ-nek új követője van, bár azért naponta ő sem változtatta a csapat logót, csak hetente asszem.Sixo67
több mint 9 éve
Bold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint LuckmustaineÚgy látom JJ-nek új követője van, bár azért naponta ő sem változtatta a csapat logót, csak hetente asszem.
több mint 9 éve
Bold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint Luck
több mint 9 éve
Mikey
18 728
Félelmetes Bengals passzoffenzt vizionálok....
Kérdés, melyik csapat a számára lesz félelmetes. 😀
több mint 9 éve
Bengals inactives: McCarron, Green, Lewis-Harris, Hawkinson, Still, Gresham and Wright.Colts' inactives: Jalil Brown, Sheldon Price, Henoc Muamba, AQ Shipley, Hugh Thornton, Xavier Nixon, Zach Kerr