Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
NFL imádó kérdezi mit jelent a Rookie 😀Szerintem elírták és Wookiet kérdeztek?
Iktriad te vagy az?bobi0092
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Engem az érdekel, hogy lehet valakinek fél szeme?BazzaniColumbo így is el volt vele.
több mint 9 éve
Mikey
18 729
Nem is tudtam, hogy a NE ekkora újítást dobott be idén a hat O-linemannel, mint ahogy Ricsi mondta. De legalább a Bengals tovább újít, és hét falember mögött fut!
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Pssszt.Végülis passzal is meg futással is szopatnak minket...bobi0092Legalább az ST nem bénázik...ThundersNFL
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Fura, hogy megint nincs válasza a coltsnak a plusz falemberre..Nomacde van. figyelmen kivul hagyjuk 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
ha öten viszik földre a QB-t, akkor 0.2 sacket kapnak a játékosokStez5 embert a QB közelébe, csak egy Bolts OL tud engedni.
több mint 9 éve
shady
1 820
gratulálok xD
több mint 9 éve
trükkös return volt 😊
több mint 9 éve
NFL imádó kérdezi mit jelent a Rookie 😀Szerintem egy Pats szurkoló volt...
több mint 9 éve
ő annyira az nfl-t imádja csak, hogy nemhogy az újoncokat nem ismeri, még a kifejezés fogalmát se tudja, mi ezzel a gond?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ha öten viszik földre a QB-t, akkor 0.2 sacket kapnak a játékosok
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
én azt nem értettem egyébként soha, hogy a sárga vonal tényleg ott van a pályán, vagy csak tájékoztató jellegű? :-/ @)
több mint 9 éve
NFL imádó kérdezi mit jelent a Rookie 😀Én nem szeretek trollkodni. És ha írok, akkor vállalom a nevem - lást 16. hét TNFje.
több mint 9 éve
NFL imádó Zoli és nem tudja, mi az hogy rookie 😀😀
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
NFL imádó kérdezi mit jelent a Rookie 😀Iktriad te vagy az?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Fura, hogy megint nincs válasza a coltsnak a plusz falemberre..
több mint 9 éve
Milyen az a védelem ahol egy LSU-s futó is szerezhet TD-t...Sixo67Xar?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
pass rushnak kell feljavulni a Cincynél drasztikusan, a nélkül sztem nem lesz esélyük
több mint 9 éve
Egyelőre elég soft ez a Colts DJakehomerminő meglepetés 😊
több mint 9 éve
Milyen az a védelem ahol egy LSU-s futó is szerezhet TD-t...
több mint 9 éve
Úgy tűnik Jeremy Hillnek nincs playoff fóbiája.