Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Go colts....
több mint 10 éve
én egy McAfee TD passzt szeretnék 😀shadyVinatieri catchel!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Na akkor, hajrá COLTS!!!
több mint 10 éve
én egy McAfee TD passzt szeretnék 😀
több mint 10 éve
Szevasztok, Hajrá F-Rich, Hajrá Cincy!
több mint 10 éve
ő a PS-ban van és különben sem RicsiKelcy Quarles*Sixo67szerintem Jean-Francois fumble rec TD-re gondolt 😀Shilkorlesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444Farkygyógyszert szeded?Höri
több mint 10 éve
megnyerték a Super Bowlt én meg voltam New Orleans-ban, ezzel letudtam minden kötelezettségemet 😊Mi lett a Saints fanságoddal? A Wake Forest sorsára jutottak? iktriadsőt lesz is még, ha Mariotát is ledraftolják, de ez a lényegen nem változtat, hogy MINDIG is Vikings fan voltam a Vikings sorozat óta, látnád csak a fiktív Ragnar Lothbrokos frizurámatbaggio#Vikingzfanforlife!baggiovolt nálad Johnny bandwagon miatt Browns logo is 😛Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ennek a Saintsnek már divatszurkolni se lehet 😀Mi lett a Saints fanságoddal? A Wake Forest sorsára jutottak?sőt lesz is még, ha Mariotát is ledraftolják, de ez a lényegen nem változtat, hogy MINDIG is Vikings fan voltam a Vikings sorozat óta, látnád csak a fiktív Ragnar Lothbrokos frizurámatbaggio#Vikingzfanforlife!baggiovolt nálad Johnny bandwagon miatt Browns logo is 😛Toto21
lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444FarkyNem tudom, hogy F-Rich kiutazott a meccsre, azt meg pláne nem, hogy játszani is fog. 😀iktriad
több mint 10 éve
Kelcy Quarles*szerintem Jean-Francois fumble rec TD-re gondolt 😀Shilkorlesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444Farkygyógyszert szeded?Höri

több mint 10 éve
lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444FarkyAkkor nyertek, mert Ricsi TD-vel sose kaptatok még ki.
több mint 10 éve
szerintem Jean-Francois fumble rec TD-re gondolt 😀lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444Farkygyógyszert szeded?Höri
több mint 10 éve
Mi lett a Saints fanságoddal? A Wake Forest sorsára jutottak?sőt lesz is még, ha Mariotát is ledraftolják, de ez a lényegen nem változtat, hogy MINDIG is Vikings fan voltam a Vikings sorozat óta, látnád csak a fiktív Ragnar Lothbrokos frizurámatbaggio#Vikingzfanforlife!baggiovolt nálad Johnny bandwagon miatt Browns logo is 😛Toto21
lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444FarkyNem tudom, hogy F-Rich kiutazott a meccsre, azt meg pláne nem, hogy játszani is fog. 😀
több mint 10 éve
erre a Bengals sem számít, ezért jön össze 😀lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444Farkygyógyszert szeded?Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444Farkygyógyszert szeded?

több mint 10 éve
lesz ma Ricsi TD, ezt most mondom!!44444
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
IR-ről ez a legkevesebb, ami várható tőle.MikeyEzt benéztem ._. Akkor marad Sanu és Tate ( akinek már volt ebben az évben egy elég jó meccse)
több mint 10 éve
sőt lesz is még, ha Mariotát is ledraftolják, de ez a lényegen nem változtat, hogy MINDIG is Vikings fan voltam a Vikings sorozat óta, látnád csak a fiktív Ragnar Lothbrokos frizurámat#Vikingzfanforlife!baggiovolt nálad Johnny bandwagon miatt Browns logo is 😛Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
volt nálad Johnny bandwagon miatt Browns logo is 😛Bold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint Luckmustainemagának?
Úgy látom JJ-nek új követője van, bár azért naponta ő sem változtatta a csapat logót, csak hetente asszem.Sixo67#Vikingzfanforlife!baggio
több mint 10 éve
IR-ről ez a legkevesebb, ami várható tőle.meg lesz egy INTje is 😀ShilkorFélelmetes Bengals passzoffenzt vizionálok.Majd tuti Sanzenbacher tol egy 100+ yard-ot 2TD-vel 😀😀Toto21
...
Kérdés, melyik csapat a számára lesz félelmetes. 😀Mikey
több mint 10 éve
IR-en vanFélelmetes Bengals passzoffenzt vizionálok.Majd tuti Sanzenbacher tol egy 100+ yard-ot 2TD-vel 😀😀Toto21
...

több mint 10 éve
meg lesz egy INTje is 😀Félelmetes Bengals passzoffenzt vizionálok.Majd tuti Sanzenbacher tol egy 100+ yard-ot 2TD-vel 😀😀Toto21
...
több mint 10 éve
Hűha 😀Bold prediction: Dalton jobb ratinggel passzol, mint Luckmustainemagának?
Úgy látom JJ-nek új követője van, bár azért naponta ő sem változtatta a csapat logót, csak hetente asszem.Sixo67#Vikingzfanforlife!baggio