Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
dikkmámore, Hamiltonra milyen nyálazás lesz a többi HC-needes csapatnál is, hogy ha ma bepakolunk esetleg 30+ pontot 😀

több mint 10 éve
Remélem a Colts elintézi a Bengalst, legalább akkor nem fájna az, hogy múlthéten nyertünk, most meg kiszoptunk a Ravens ellen...
több mint 10 éve
SZép volt
több mint 10 éve
Lewis nem hiszi el
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
a Cinci DL egyelőre kalap szart ér
több mint 10 éve
Mi van itt, szétfutjuk a Cincy-t? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
BOOM!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Allen azért még mindig királyRicsi szerint Fleener nagyon megbízható célpont, látott tőle négy meccset 😀

több mint 10 éve
Genót egy az egyben simán megblokkolja a guard
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Elég rossz taktikának érzem, hogy lent tartjuk a pályáról Daltont 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Mondjuk én örülnék egy olyan meccsnek, mint a tavalyi KC - IND wildcard meccs. Na azon nem aludtam be
több mint 10 éve
Már többet futottunk mint a boys ellenmukijoeHa így megy tovább akkor ma több futás lesz mint az egész Manning era alatt
több mint 10 éve
Van pár Czollner Gyula díjas sportriporter itthon, ez tény.Krisztián nem volt annyira rossz az éjjel.iktriadakkor azért megkérdezném, hogy tud szerinted egy kommentátor rossz lenni? 😊 baggio
több mint 10 éve
Herronnak lesz fumble-ja, most mondom 😀StezÚriember tutira nem fogad. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Már többet futottunk mint a boys ellen
több mint 10 éve
Redzone-ban vagyunk érzem a TurnOver szagot ...
több mint 10 éve
Richardson egész szezonban csak elterelésként volt fennt a pályán...😀

több mint 10 éve
Herronnak lesz fumble-ja, most mondom 😀

több mint 10 éve
herron 😊
több mint 10 éve
Herron hero mode-ban nyomja