NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 8 éve
na mínusz egy Yates
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Jön a Davis int.
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Aztán leverték a veséjét...Azért ő meglelte a kulcsot egyszer kétszer.A beteg a Hassie-vel olyan ez az Offense, mikor van egy jó kocsid, de nem tudod beindítani mert elveszett a kulcs.Az a baj, hogy Luckkal is ilyen volt.
Ezért csak egy páran tolják az utcán
szf61
Stez
Jó nem sok de ennél mérföldekkel jobb
szf61
több mint 8 éve
Azért ő meglelte a kulcsot egyszer kétszer.A beteg a Hassie-vel olyan ez az Offense, mikor van egy jó kocsid, de nem tudod beindítani mert elveszett a kulcs.Az a baj, hogy Luckkal is ilyen volt.
szf61
Stez
Jó nem sok de ennél mérföldekkel jobb
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 8 éve
A beteg a Hassie-vel olyan ez az Offense, mikor van egy jó kocsid, de nem tudod beindítani mert elveszett a kulcs.Az a baj, hogy Luckkal is ilyen volt.
szf61
több mint 8 éve
A beteg a Hassie-vel olyan ez az Offense, mikor van egy jó kocsid, de nem tudod beindítani mert elveszett a kulcs.Ezért csak egy páran tolják az utcán
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Watt a törött kezét Reitz seggébe dugva is megveri, miközben bábjátékozik vele és sackeli a qb-t.
több mint 8 éve
Vétkeztem, Uram, Dobjatok a padlola, kérlek 😀a királyt szádra ne vedd!!!Lehet még a jó öreg Cxassius Vaughn is király lenne 😀Jalil Brown levédekezi, legalja 😀itt még Toler is király lenne
Stev85
Farky
Stev85
Farky
több mint 8 éve
😊az a meccs nem volt fontos nekünkVan olyan O végre, ami alul tudja múlni a Colts D-tÍrni is akartam,hogy hogy kapott ez a D múlt héten 51-et?? Vagy Hou O gyengélkedik?
mukijoe
Stoki
Farky
több mint 8 éve
a királyt szádra ne vedd!!!Lehet még a jó öreg Cxassius Vaughn is király lenne 😀Jalil Brown levédekezi, legalja 😀itt még Toler is király lenne
Stev85
Farky
Stev85
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Inkább az utóbbi.Van olyan O végre, ami alul tudja múlni a Colts D-tÍrni is akartam,hogy hogy kapott ez a D múlt héten 51-et?? Vagy Hou O gyengélkedik?
mukijoe
Stoki
több mint 8 éve
az a meccs nem volt fontos nekünkVan olyan O végre, ami alul tudja múlni a Colts D-tÍrni is akartam,hogy hogy kapott ez a D múlt héten 51-et?? Vagy Hou O gyengélkedik?
mukijoe
Stoki
több mint 8 éve
Lehet még a jó öreg Cxassius Vaughn is király lenne 😀Jalil Brown levédekezi, legalja 😀itt még Toler is király lenne
Stev85
Farky
több mint 8 éve
Pat ezt röhögve berúgta volnaVina visszavonulása után simán rábíznám a kicker posztot
Stez
több mint 8 éve
Van olyan O végre, ami alul tudja múlni a Colts D-tÍrni is akartam,hogy hogy kapott ez a D múlt héten 51-et?? Vagy Hou O gyengélkedik?
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
10 yardos futás, ez egyre hihetetlenebb.
több mint 8 éve
Jalil Brown levédekezi, legalja 😀itt még Toler is király lenne
Stev85
több mint 8 éve
Pat ezt röhögve berúgta volna
több mint 8 éve
hát ez elég optimista volt 😀
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Van olyan O végre, ami alul tudja múlni a Colts D-t
több mint 8 éve
Parrytől ez szép volt