NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 8 éve
Jézus, az ám a fumble
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Könnyen lehet, hogy pillanatnyilag a Jax a legjobb a csoportban...na ez is durva : )Wow, 0-10 volt kb félidőben, mikor félbehagytam a meccset.... elismerésem a Coltsnak a jelenlegi eredményért : D És még azt hittem, a Texans veri meg magátIllene egy X-et játszani, a Jaguars meg menjen a PO-ba...
Persze még akármi is lehet meg bármi : )
Chargers LT
bobi0092
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Wow, 0-10 volt kb félidőben, mikor félbehagytam a meccset.... elismerésem a Coltsnak a jelenlegi eredményért : D És még azt hittem, a Texans veri meg magátIllene egy X-et játszani, a Jaguars meg menjen a PO-ba...
Persze még akármi is lehet meg bármi : )
Chargers LT
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Wow, 0-10 volt kb félidőben, mikor félbehagytam a meccset.... elismerésem a Coltsnak a jelenlegi eredményért : D És még azt hittem, a Texans veri meg magátPersze még akármi is lehet meg bármi : )
több mint 8 éve
Nem, az a Cowboys-Eagles voltEzzel a meccsel guantanamon vallathatnak az amcsik.az a rams - ravens volt szerintem 😊
mukijoe
Löfli
több mint 8 éve
ennyit az emlegetett hazai pályáról...
több mint 8 éve
lol ilyenekre dobtak a DPI-t DAvisnél
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Ezzel a meccsel guantanamon vallathatnak az amcsik.az a rams - ravens volt szerintem 😊
mukijoe
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Most egyébként gyönyörű évfordulót ünnepelhetünk, 3 évvel ezelőtt épp a Texans ellen volt utoljára 100 yardot futó emberünk... parádés ez a nap 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
shady
1 820
jézus ereje...
több mint 8 éve
Csoda hogy eddig kibírta törött bordákkalRespect
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Addig whitehurst bebiztosítja a vereséget...
több mint 8 éve
Whitehurst vs Weeden, micsoda sztárparádé.új magasságokban a szezon 😀
Sebii
több mint 8 éve
Sebii
3 526
Whitehurst vs Weeden, micsoda sztárparádé.
több mint 8 éve
Just feed the fucking Creef ....
több mint 8 éve
shady
1 820
jöhetne egy megváltó...
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
10 játék 90 yard Weedentől a Lucas Oilban... ha Pagano jövőre itt lesz... nem érdekel, hogy levezethető, hogy nem ő az oka a gyenge játéknak, de ki lehet mondani igazából bármilyen minimális célt (nyerjünk hazai pályán Weeden ellen, még kicsit bírói hátszélben is...) teszünk ki magunk elé, tökéletesen szégyen amit mutatunk, és ezért a HC egyértelműen felelős... Két meccs alatt kapunk 90+ pontot, és mikor az ellenfélnek egy tragédia offense-e van (bocs Texans), akkor nem bírunk több negyeden keresztül is 3 pontokat felrakni a táblára, úgy, hogy nagyjából az ellenfél 45-jéről tudunk átlagban indulni...
több mint 8 éve
Szerintem úgy van vele, hogy ezzel a teljesítménnyel kár is PO-ba kerülni.Höri egészen profin kezeli, hogy Weeden kiütheti kedvenceit a rájátszásból 8)Tuti ott a xanax a keze ügyében.
baggio
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Höri egészen profin kezeli, hogy Weeden kiütheti kedvenceit a rájátszásból 8)Tuti ott a xanax a keze ügyében.
baggio
több mint 8 éve
Höri egészen profin kezeli, hogy Weeden kiütheti kedvenceit a rájátszásból 8)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ezzel nem értek egyet, de ízlések és pofonok.Sorry Stez .... ha out of top 10 ... tök mindegyAzért nem mindegy, hogy 1/25 vagy mondjuk 1/16. Hat győzelemmel még nagy a szórás, ha új stáb jön, akkor jól meg lehetne alapozni a holt szezont nekik.S ha nem megyünk a PO-ba, akkor hol húzunk?Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
Stez
6-8 hellyel feljebb ?
Akkor inkább playoff ... Luck-al
szf61
Stez
szf61
több mint 8 éve
Sorry Stez .... ha out of top 10 ... tök mindegyAzért nem mindegy, hogy 1/25 vagy mondjuk 1/16. Hat győzelemmel még nagy a szórás, ha új stáb jön, akkor jól meg lehetne alapozni a holt szezont nekik.S ha nem megyünk a PO-ba, akkor hol húzunk?Ritka mázlista lesz a playoffban az a csapat aki az AFC south győztesét kapja.Ha Luck visszatérne, egyáltalán nem biztos, hogy rosszak lennénk, de összességében én akkor is örülnék, ha jobb helyről draftolhatnánk és nem az lenne, hogy bemegyünk a PO-ba, simán kicsapnak minket, de legalább húzhatunk 1/25-ön.
mukijoe
Stez
6-8 hellyel feljebb ?
Akkor inkább playoff ... Luck-al
szf61
Stez
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ezzel a meccsel guantanamon vallathatnak az amcsik.