NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
370
30
01:49 Georgia @ Alabama [NET4+]
Indianapolis Colts - Houston Texans
13 napja
Jones ezt jól lehozta.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
13 napja
Stroud kidobta oldalra a palyarol. Okos srac.
13 napja
Grat srácok. Nem tudom hogy mi kell hogy Caley-t kibasszák végre, ennyire inkompetens elképzelés nélküli támadó játékkal nem tudom mi a szart akarunk. Múlt héten az volt a kifogás hogy Dexter Lawrence, kiváncsian várom hogy ez után a meccs után mi lesz a magyarázat...
13 napja
Koszonjuk meg a Houstonnak, hogy ket perc alatt td-t csinalt es nem futtatta az orat. Ettol persze ez a w baromira lehangolo, amilyen jatekot mutattunk. 😃
13 napja
Meglepne, ha ez összejönne. Nem vagyunk egy 2 minute offense.Amióta 35ről indulnak a támadások és kb a 40ig kell eljutni (csak FG kell) azért nem akkora szó az a 2 minute drill.
peterk2005
13 napja
16 mp alatt is ki lehet cummantani 😀
13 napja
szerintem missed fg lesz a végén, és kikapunk 😀
13 napja
Meglepne, ha ez összejönne. Nem vagyunk egy 2 minute offense.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
13 napja
Jones el fogja adniNem fogja, nyerunk.
Bence94
13 napja
Jones el fogja adni
13 napja
Ha kikapunk elmondhatjuk, hogy lassan csak akkor tud nyerni a csapat ha Európában játszik (tavaly Berlin óta nincs W), jövőhét London.Ez a Sauce-atok. Egy vagy masfel eve nem nyert Amerikaban meccset. 😃
bobi0092
13 napja
Ha kikapunk elmondhatjuk, hogy lassan csak akkor tud nyerni a csapat ha Európában játszik (tavaly Berlin óta nincs W), jövőhét London.
13 napja
Steichen is azért elgondolkodhat a döntésein. Múlt héten a Chiefs ellen amikor a Chiefs 500 yardot ment ellenünk akkor kulcs pillanatban futást választott. Itt most már FG távolságban, amikor a FG is lényegében győzelmet jelentett volna, mit csinált? Passzoltatta Jonest.

13 napja
Es ezt koszonjuk, ha be is viszik, felelmetesen rossz time management ez a Houstontol.
13 napja
Ha TD-t is kapunk, szerintem meg tamadhatunk majd amugy a W-ert, fennhagynak majd masfel percet az oran, csak fg-ig kell mennunk.Nem fogunk elmenni.
Stez
13 napja
Ha TD-t is kapunk, szerintem meg tamadhatunk majd amugy a W-ert, fennhagynak majd masfel percet az oran, csak fg-ig kell mennunk.
13 napja
Egy ilyen gyenge Texans ellen is ki tudunk szopni, hihetlen
13 napja
Istenkém, legyen bukta kérlek
13 napja
Hát nem lett FG. Ott és úgy veszítjük el a labdát ahol és amikor nem lehet.Itt tényleg változás kell. Fejben se vagyunk a helyén.

13 napja
Csucskos leszField goallal szerintem mar nyerunk.
Bence94
13 napja
Csucskos lesz
13 napja
Sauce annyira meg akarja mutatni, hogy nem igaz a legenda, hogy nem szeret szerelni, hogy az eddigi harom meccsen iden mar masodszor serul meg szereles utan.
13 napja
na most jön majd a konzervatív hívás