Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
1 napja
Faszi 4&22-re eldobta 18 yardra a labdatEnnyi kellett BTJ-nek, hogy meglegyen a 100 elkapott yard ma is. 😀
Stez
1 napja
Faszi 4&22-re eldobta 18 yardra a labdat
1 napja
Direkt vesztettetek el ezt a meccset, ebben biztos vagyok. A Jax nem akart nyerniNem akartunk 4-2-vel végezni a csoportban. 😀
Stez
1 napja
Direkt vesztettetek el ezt a meccset, ebben biztos vagyok. A Jax nem akart nyerni
1 napja
LOL - 4 & 22...
1 napja
Most jövünk mi egy 4 & outtal vagy egy turnoverrel.Adnám, ha valahogy X lenne ennek a vége. Illene a meccshez. 😀Vagy Gay essen el fg-nal es a Jax vigye vissza
iktriad
Stez
1 napja
Adnám, ha valahogy X lenne ennek a vége. Illene a meccshez. 😀Vagy Gay essen el fg-nal es a Jax vigye vissza
iktriad
1 napja
Adnám, ha valahogy X lenne ennek a vége. Illene a meccshez. 😀
1 napja
Sehol nem vagytok a mi elmúlt 15 évünkhöz képest. 😀Mondjuk amit egy atlagos Colts-fan kap a Wentz-era ota evrol evre, az feler a tizenevvel ezelotti clevelandi bravurral. 😂Valami nagyon nagy pszichologiai fajdalmat ereztem, amikor lejart az ora es lattam, hogy ot lesz. Ezek a sracok azt akarjak, hogy szenvedjunk.Mondja ezt egy 7-9-es csapat szurkolója egy 4-12-esnek. 😀
Stez
iktriad
Stez
1 napja
Mondjuk amit egy atlagos Colts-fan kap a Wentz-era ota evrol evre, az feler a tizenevvel ezelotti clevelandi bravurral. 😂Valami nagyon nagy pszichologiai fajdalmat ereztem, amikor lejart az ora es lattam, hogy ot lesz. Ezek a sracok azt akarjak, hogy szenvedjunk.Mondja ezt egy 7-9-es csapat szurkolója egy 4-12-esnek. 😀
Stez
iktriad
1 napja
Ha Steichennek van esze, 2-3 Taylor futás után behív egy Flacco passzt Pittmannek az end zoneba és Game/Season Over.
1 napja
Nem tudom, en azt erzem, hogy amugy a csapat kvara azon van, hogy elveszitse ezt a meccset, csak kozben a Jax sem igazan szakad meg. Aki szabadugynok lesz, az meg boldog, hogy elszabadul ebbol a foshalmazbol.Valami nagyon nagy pszichologiai fajdalmat ereztem, amikor lejart az ora es lattam, hogy ot lesz. Ezek a sracok azt akarjak, hogy szenvedjunk.Kicsit előszezon hangulatú meccs, hogy csak legyen már vége... mi így értelmezzük a post seasont
Stez
bobi0092
1 napja
Valami nagyon nagy pszichologiai fajdalmat ereztem, amikor lejart az ora es lattam, hogy ot lesz. Ezek a sracok azt akarjak, hogy szenvedjunk.Mondja ezt egy 7-9-es csapat szurkolója egy 4-12-esnek. 😀
Stez
1 napja
bobi0092
4 365
Valami nagyon nagy pszichologiai fajdalmat ereztem, amikor lejart az ora es lattam, hogy ot lesz. Ezek a sracok azt akarjak, hogy szenvedjunk.Kicsit előszezon hangulatú meccs, hogy csak legyen már vége... mi így értelmezzük a post seasont
Stez
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
1 napja
Valami nagyon nagy pszichologiai fajdalmat ereztem, amikor lejart az ora es lattam, hogy ot lesz. Ezek a sracok azt akarjak, hogy szenvedjunk.
1 napja
Bence94
1 985
Downs is maradhat…..Na mostmar ne varjuk meg a lefujast, basszunk ki mindenkit, nehogy mar kapjon meleg vizet a tusoloban mindenkiMcAffe azt mondta, ő megtartaná Bucknert, Pittmant, Piercet, Nelsont és Kenny Mooret, a többiek mehetnek.
Stez
iktriad
1 napja
Tudom, en linkeltem a topikba xdNa mostmar ne varjuk meg a lefujast, basszunk ki mindenkit, nehogy mar kapjon meleg vizet a tusoloban mindenkiMcAffe azt mondta, ő megtartaná Bucknert, Pittmant, Piercet, Nelsont és Kenny Mooret, a többiek mehetnek.
Stez
iktriad
Amugy Downs is kiraly o maradhat, Pierce meg hamarosan free agent lesz, szoval marasztalni sokaig nem marasztalnam. Annyi a kulonbseg, hogy en Pittmant is cserelnem lazan
1 napja
OT! LMFAO.
1 napja
Mikor Granson a sima 1st down megfutasa helyett kifutott negy yarddal hatrebb, mar sejtettem, hogy jon egy sack 😂
1 napja
Na mostmar ne varjuk meg a lefujast, basszunk ki mindenkit, nehogy mar kapjon meleg vizet a tusoloban mindenkiMcAffe azt mondta, ő megtartaná Bucknert, Pittmant, Piercet, Nelsont és Kenny Mooret, a többiek mehetnek.
Stez
1 napja
Ott a 10.5. Travon Walker sack!!!
1 napja
Na mostmar ne varjuk meg a lefujast, basszunk ki mindenkit, nehogy mar kapjon meleg vizet a tusoloban mindenki
1 napja
Kéne is neki a yard, mert Drake London lassan beéri. Pedig szép lenne egy ÚJONC Jags WR a Top 3-ban elkapott yardokban. Jelenleg 3.Legyen igyA Jax el akarta vesziteni, de mi azert meg igy is majdnem elbasztuk. Pedig a hab lett volna a tornan, ha itt a vegen elrontja Matt Meleg es kikapunk 🤣Ez még benne van a pakliban, csak hagyjátok picit üresebben BTJ-t. 😀
Stez
iktriad
Stez
1 napja
Legyen igyA Jax el akarta vesziteni, de mi azert meg igy is majdnem elbasztuk. Pedig a hab lett volna a tornan, ha itt a vegen elrontja Matt Meleg es kikapunk 🤣Ez még benne van a pakliban, csak hagyjátok picit üresebben BTJ-t. 😀
Stez
iktriad