Kansas City Chiefs - Detroit Lions
több mint 1 éve
mert mi bajod van majka x curtissel ?na ne undorítóskodj, elég volt életem során 1x 2x hallgatni azt a szemetetKéne Rodgers most, mi? Hail Maryhez ofcourseyes ofkorsz, michael-michael korsz
shagi0206
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
youtu.be/-I1hbAA_T5YEz nem hagyományos, alekosz santa maria-t a népnek.
half time show!!
mustaine
több mint 1 éve
Lemaradtam a meccs elejéről. Chris Jones végül nem öltözött be?Beöltözött. VIP nézőnek.
Sixo
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
na ne undorítóskodj, elég volt életem során 1x 2x hallgatni azt a szemetetKéne Rodgers most, mi? Hail Maryhez ofcourseyes ofkorsz, michael-michael korsz
shagi0206
Sixo
több mint 1 éve
Kéne Rodgers most, mi? Hail Maryhez ofcourseyes ofkorsz, michael-michael korsz
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Lemaradtam a meccs elejéről. Chris Jones végül nem öltözött be?no
Sixo
több mint 1 éve
Lemaradtam a meccs elejéről. Chris Jones végül nem öltözött be?
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Kéne Rodgers most, mi? Hail Maryhez ofcourse
több mint 1 éve
Jah, hogy már 2. héten találkoztok velük? 0-2 erős kezdés.Majd a jövő héten levonják a Chiefstől ellenünk. 😉Akkor ezt majd felírják fél TD-nek hétvégén a Colts ellen.Iktriad mindjárt magának követeli a TD-t, mert Bell 5 éve játszott a jagsben.Persze. És Jawaan Taylor blokkol Mahomesnak.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Majd a jövő héten levonják a Chiefstől ellenünk. 😉Akkor ezt majd felírják fél TD-nek hétvégén a Colts ellen.Iktriad mindjárt magának követeli a TD-t, mert Bell 5 éve játszott a jagsben.Persze. És Jawaan Taylor blokkol Mahomesnak.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Akkor ezt majd felírják fél TD-nek hétvégén a Colts ellen.Iktriad mindjárt magának követeli a TD-t, mert Bell 5 éve játszott a jagsben.Persze. És Jawaan Taylor blokkol Mahomesnak.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Minek kértük amugy a büntetést? Megkaptuk érte a jutalmat is...Nekem is ez volt az első reakcióm, de lehet attól féltek, hogy úgy is nekimegy a chiefs és 4&2 helyett a 3&17 jobban tetszett.
Akkoss
több mint 1 éve
Iktriad mindjárt magának követeli a TD-t, mert Bell 5 éve játszott a jagsben.Persze. És Jawaan Taylor blokkol Mahomesnak.
Sixo
több mint 1 éve
Iktriad mindjárt magának követeli a TD-t, mert Bell 5 éve játszott a jagsben.
több mint 1 éve
Akkoss
222
Minek kértük amugy a büntetést? Megkaptuk érte a jutalmat is...
több mint 1 éve
Belldozer TD. Jesszus, milyen 3 play volt ez.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
mi a tosz? azt hittem ez int lesz
több mint 1 éve
Pedig azt hittem kihúzzuk a félidőt bünti nélkül. 😀
több mint 1 éve
A David Blough-s. Aki amúgy ha jól láttam visszalopakodott a Lions rosterére. 😀A Titus YoungosMennyire régi? A Barry Sanderses?A régi Lionsnál ezt visszavitték volna TD-reNa ez Lionsos drive befejezés lett😕*Tradicionális. Mert ez már egy új Lions.
FunHun
iktriad
mustaine
Sixo
mustaine
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
A Titus YoungosMennyire régi? A Barry Sanderses?A régi Lionsnál ezt visszavitték volna TD-reNa ez Lionsos drive befejezés lett😕*Tradicionális. Mert ez már egy új Lions.
FunHun
iktriad
mustaine
Sixo
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Szóval, ha egy rakétamérnök HC helyett egy rakétamérnök OC előrelépés, akkor reszkessen az AFC East, mert ott a rakétamérnök OC után most nem is lesz a Patsnél ilyen képzettségű szakember 😀 😀De már nem HC-ként, aki Belichick alatt volt csak sikeres. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen..Új???Na ez Lionsos drive befejezés lett😕*Tradicionális. Mert ez már egy új Lions.
FunHun
iktriad
Most is egy rakétamérnöktől várják a csodát...
FunHun
iktriad
Szerkesztette: FunHun
több mint 1 éve
Mennyire régi? A Barry Sanderses?A régi Lionsnál ezt visszavitték volna TD-reNa ez Lionsos drive befejezés lett😕*Tradicionális. Mert ez már egy új Lions.
FunHun
iktriad
mustaine
több mint 1 éve
De már nem HC-ként, aki Belichick alatt volt csak sikeres. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen..Új???Na ez Lionsos drive befejezés lett😕*Tradicionális. Mert ez már egy új Lions.
FunHun
iktriad
Most is egy rakétamérnöktől várják a csodát...
FunHun