Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
csak be ne szakítsd a dobhártyáitsok lyuk van ott, majd sorsot huzok10 éve adtam volna, de azóta lezüllött , 20 centi anakondával tömik és több gyereket is már kitolt magábólha mar Chargers, akkor nekem Kendra Wilkinson is megteszihallod, tixo? kaptal egy ajanlatot.már mondtam, hogy nem adom sem leonardot sem wilsont, lekoccolhatnál
Stez
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
sok lyuk van ott, majd sorsot huzok10 éve adtam volna, de azóta lezüllött , 20 centi anakondával tömik és több gyereket is már kitolt magábólha mar Chargers, akkor nekem Kendra Wilkinson is megteszihallod, tixo? kaptal egy ajanlatot.már mondtam, hogy nem adom sem leonardot sem wilsont, lekoccolhatnál
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 5 éve
10 éve adtam volna, de azóta lezüllött , 20 centi anakondával tömik és több gyereket is már kitolt magábólha mar Chargers, akkor nekem Kendra Wilkinson is megteszihallod, tixo? kaptal egy ajanlatot.már mondtam, hogy nem adom sem leonardot sem wilsont, lekoccolhatnál
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Srácok köszi mindenkinek a szurkolást, nem mondom, hogy ez volt életem legjobb PO meccse, de még így is szintekkel jobb volt a Colts - Chiefsnél. Az más kérdés, hogy ez a Rams mire lesz képes a konferencia döntőben... Jó pihenést, este újra itt!Mi az hogy este ujra itt.. Itt most van este...? Ez valami trukk.... lol...
Cypress
több mint 5 éve
ha mar Chargers, akkor nekem Kendra Wilkinson is megteszihallod, tixo? kaptal egy ajanlatot.már mondtam, hogy nem adom sem leonardot sem wilsont, lekoccolhatnál
Stez
Sixo
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Lassan bezárhatná valaki a topikot, nehogy utolérje a Ravens-Chargers meccset.most jon a pats philly meccs...itt van a non stop nfl ado... nem tudtad.. lol..
Sixo
több mint 5 éve
hallod, tixo? kaptal egy ajanlatot.már mondtam, hogy nem adom sem leonardot sem wilsont, lekoccolhatnál
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Mar bocsi de ez kb igaz a pitre is... Mindig kontender. Meg ha nem is. Mindig barkit elverunk, de kikapunk az oaklandtol meg brownstol... lol... hahahaAzt kéne, csak ahhoz nem kellett volna POba jutni. Ez ilyen Marvin Lewisos BoB-os átok, nem elég szar ahhoz a csapat, hogy kirúgják a HC-t, de ahhoz, hogy jó PO csapat legyen, ahhoz meg édes kevés.Gratulálok a Ramsnak!Nincs szégyenkeznivalótok. Végig meccsben voltatok velünk. Remek a D#, Zeke is, Cooper is, Prescott so-so. Garrett-et cseréljétek le! 😊
tamas424
Pizsama
Sixo
több mint 5 éve
Lassan bezárhatná valaki a topikot, nehogy utolérje a Ravens-Chargers meccset.
több mint 5 éve
hallod, tixo? kaptal egy ajanlatot.
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Srácok köszi mindenkinek a szurkolást, nem mondom, hogy ez volt életem legjobb PO meccse, de még így is szintekkel jobb volt a Colts - Chiefsnél. Az más kérdés, hogy ez a Rams mire lesz képes a konferencia döntőben... Jó pihenést, este újra itt!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
youtu.be/i7lVtlda51A?t=59Ha jó segge van és nagy mellei, akkor még bármi lehet...azert en nem mernek egy satorban aludni tixoval a helyedben...De csak sátorban. 😀oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
Cypress
Stez
Cypress
tessek mehetsz hozza, avagy a masik szigetre lol...Nehez a dontes...Igaz...
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
igen, ez igy van. bar ha ezeket adta, nem tudom, mit vehetett el 8Dlatom. Isten adta a jo szived es a kedvesseged.mindig is a joszivemrol voltam hiresTe olyan kis jo akaro vagy. : )Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-)alig varom, hogy kideruljon, Donald kurja a csajt, McVay elcsereli Donaldot a Coltshoz, de megfeneklik a faszi, hogy megcsaltak, alkoholista lesz es 34.5 evesen kieg
www.instagram.com/p/BVLY-2Vhrya/
iktriad
Stez
gabistar
Stez
gabistar
több mint 5 éve
Azt kéne, csak ahhoz nem kellett volna POba jutni. Ez ilyen Marvin Lewisos BoB-os átok, nem elég szar ahhoz a csapat, hogy kirúgják a HC-t, de ahhoz, hogy jó PO csapat legyen, ahhoz meg édes kevés.Gratulálok a Ramsnak!Nincs szégyenkeznivalótok. Végig meccsben voltatok velünk. Remek a D#, Zeke is, Cooper is, Prescott so-so. Garrett-et cseréljétek le! 😊
tamas424
Pizsama
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ha jó segge van és nagy mellei, akkor még bármi lehet...azert en nem mernek egy satorban aludni tixoval a helyedben...De csak sátorban. 😀oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
Cypress
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
latom. Isten adta a jo szived es a kedvesseged.mindig is a joszivemrol voltam hiresTe olyan kis jo akaro vagy. : )Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-)alig varom, hogy kideruljon, Donald kurja a csajt, McVay elcsereli Donaldot a Coltshoz, de megfeneklik a faszi, hogy megcsaltak, alkoholista lesz es 34.5 evesen kieg
iktriad
Stez
gabistar
Stez
több mint 5 éve
mindig is a joszivemrol voltam hiresTe olyan kis jo akaro vagy. : )Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-)alig varom, hogy kideruljon, Donald kurja a csajt, McVay elcsereli Donaldot a Coltshoz, de megfeneklik a faszi, hogy megcsaltak, alkoholista lesz es 34.5 evesen kieg
iktriad
Stez
gabistar
több mint 5 éve
magammal mondjuk én semazert en nem mernek egy satorban aludni tixoval a helyedben...De csak sátorban. 😀oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
Cypress
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Jaja az mindenkepp kell. Az sem baj ha all a sator egesz nap. : )De csak sátorban. 😀oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
azert en nem mernek egy satorban aludni tixoval a helyedben...De csak sátorban. 😀oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Te olyan kis jo akaro vagy. : )Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-)alig varom, hogy kideruljon, Donald kurja a csajt, McVay elcsereli Donaldot a Coltshoz, de megfeneklik a faszi, hogy megcsaltak, alkoholista lesz es 34.5 evesen kieg
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Cypress
3 228
De csak sátorban. 😀oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
több mint 5 éve
Donald nálatok vagy McVay? Előbbire nagyobb sansz van. 😊Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-)alig varom, hogy kideruljon, Donald kurvj a csajt, McVay elcsereli Donaldot a Coltshoz, de megfeneklik a faszi, alkoholista lesz es 34.5 evesen kieg
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-)alig varom, hogy kideruljon, Donald kurja a csajt, McVay elcsereli Donaldot a Coltshoz, de megfeneklik a faszi, hogy megcsaltak, alkoholista lesz es 34.5 evesen kieg
iktriad
Szerkesztette: Stez