NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Kreatív 4&1 😂😂😂
több mint 5 éve
gabor25
5 144
de ki fog szopni a milan a szuper kupa döntőbenvarj ez mar megint egy masik csapat meccs komment helye. Megint elaludtam... Basszus...Igy tellik az ido...
Sixo
több mint 5 éve
de ki fog szopni a milan a szuper kupa döntőben3-0 56. percre aztam garbage time
Sixo
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
"Az ellenfél edzőit meg kétszer."Jo nagyot neznenek a tobbi csapatnal a HC-k, szerzodtetnek a tolem kirakott jatekost, az meg odaadja a playbookot, amiben annyi szerepel, hogy „Megbaszunk mindenkit."Az már feljogosít egy OC posztra.Nem azert, de en ebben a szezonban mar 5-6 Rams-meccset is lattam!Akkor ezért van az, hogy aki már látta TV-n kétszer McVayt, az már csak ettől pozíciós edző lehet az NFL-ben.Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Tokeletesen latszik, hogy micsoda rendszer van felepitve korulotte, a dobasai tobbsege hot egyszeru, utempasszok tomkelege, ha pedig a celpontja nem jatssza magat tisztara a kello gyorsasaggal es rogtonoznie kell, egybol zavarba jon.
iktriad
Nem latom egyelore benne, hogy peldaul egy playoffban o vegye a hatara a csapatot es nyerjen. Marmint nem egy meccsen, hanem mondjuk 2-3-an,
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Itt minden nagy szam. Ha reklamozzak. Ha igazan nagy szam lenne nem kellene egyatalan reklamozni. Mert az adja onmagat... Ez van...Ez a visa contactless fizetés miért olyan nagy szám ámerikába', hogy reklámozni kell?Mert ott az is nagy szám, hogy a pickup truck végében a hátsó rámpát le lehet hajtani.
EasyGhost
iktriad
több mint 5 éve
Jo nagyot neznenek a tobbi csapatnal a HC-k, szerzodtetnek a tolem kirakott jatekost, az meg odaadja a playbookot, amiben annyi szerepel, hogy „Megbaszunk mindenkit."Az már feljogosít egy OC posztra.Nem azert, de en ebben a szezonban mar 5-6 Rams-meccset is lattam!Akkor ezért van az, hogy aki már látta TV-n kétszer McVayt, az már csak ettől pozíciós edző lehet az NFL-ben.Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Tokeletesen latszik, hogy micsoda rendszer van felepitve korulotte, a dobasai tobbsege hot egyszeru, utempasszok tomkelege, ha pedig a celpontja nem jatssza magat tisztara a kello gyorsasaggal es rogtonoznie kell, egybol zavarba jon.
iktriad
Nem latom egyelore benne, hogy peldaul egy playoffban o vegye a hatara a csapatot es nyerjen. Marmint nem egy meccsen, hanem mondjuk 2-3-an,
Stez
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Az már feljogosít egy OC posztra.Nem azert, de en ebben a szezonban mar 5-6 Rams-meccset is lattam!Akkor ezért van az, hogy aki már látta TV-n kétszer McVayt, az már csak ettől pozíciós edző lehet az NFL-ben.Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Tokeletesen latszik, hogy micsoda rendszer van felepitve korulotte, a dobasai tobbsege hot egyszeru, utempasszok tomkelege, ha pedig a celpontja nem jatssza magat tisztara a kello gyorsasaggal es rogtonoznie kell, egybol zavarba jon.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Ez a visa contactless fizetés miért olyan nagy szám ámerikába', hogy reklámozni kell?Mert ott az is nagy szám, hogy a pickup truck végében a hátsó rámpát le lehet hajtani.
EasyGhost
több mint 5 éve
Nem azert, de en ebben a szezonban mar 5-6 Rams-meccset is lattam!Akkor ezért van az, hogy aki már látta TV-n kétszer McVayt, az már csak ettől pozíciós edző lehet az NFL-ben.Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Tokeletesen latszik, hogy micsoda rendszer van felepitve korulotte, a dobasai tobbsege hot egyszeru, utempasszok tomkelege, ha pedig a celpontja nem jatssza magat tisztara a kello gyorsasaggal es rogtonoznie kell, egybol zavarba jon.
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ez a visa contactless fizetés miért olyan nagy szám ámerikába', hogy reklámozni kell?mert eddig nem volt. pl hahaha : ) Csak apple pay...meg meg par...meg hat amugy is hulyiteni kell a nepet...minek fizetnel kartyaval, amikor teloval is lehet...meg elveszited a kartyad. Mig a telot amugy is viszed...haha
EasyGhost
A chip es bankartya fizetes is kb 15 evet kesett csak pl angliahoz kepest...
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Ez a visa contactless fizetés miért olyan nagy szám ámerikába', hogy reklámozni kell?
több mint 5 éve
Akkor ezért van az, hogy aki már látta TV-n kétszer McVayt, az már csak ettől pozíciós edző lehet az NFL-ben.Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Tokeletesen latszik, hogy micsoda rendszer van felepitve korulotte, a dobasai tobbsege hot egyszeru, utempasszok tomkelege, ha pedig a celpontja nem jatssza magat tisztara a kello gyorsasaggal es rogtonoznie kell, egybol zavarba jon.
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Donald strip-sack-fumble-return TD-t akarok. Na jó, szeretnék...
több mint 5 éve
Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Tokeletesen latszik, hogy micsoda rendszer van felepitve korulotte, a dobasai tobbsege hot egyszeru, utempasszok tomkelege, ha pedig a celpontja nem jatssza magat tisztara a kello gyorsasaggal es rogtonoznie kell, egybol zavarba jon.
iktriad
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?Viccpatrick?
iktriad
több mint 5 éve
Goff de szar. Mindjárt ledarftolja a Jags az első körben.Mi abban az évben ránk nem jellemző módon húztunk egy All-Prot 1 .körben. Súlyos hiba volt a Mártixban.
Sixo
több mint 5 éve
Mik ezek a Goff dobások? Bortles játszik a mezében?
több mint 5 éve
Cypress
3 228
"Nem azt a Goffot látjuk, akit szeptemberban vagy októberben láttunk". Hát ez nehéz lenne, január van...
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
De csak azért lehet itt meccs, mert Prescottnak egy szem Talibra kell dobálnia, és a három elkapója közül minden 5. dobásból egyszer megtalál valakit.
több mint 5 éve
ha csak ez a gond...Dallas fanok alszanak?nem, csak ez nem eredménykövető. Még csöcsök sincsenek 😀
steelwolf
Antonius
több mint 5 éve
nem vagyok en paraszt, csak a solymari Michael Jordanő csak falusi paraszt, mint stezDe különben szerintem a Zsu is az😃😃😃 LekvárMióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
Sixo
Sixo
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropó éledezik a Dallas A végén még meccs lesz itt
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Én tudom kiről beszélsz, ő az Aladdinból a Jafar.Mióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
Sixo