Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Cypress
3 228
www.sexisland.co/ ha mar valaki utazni akar jo helyre, szigetre, ahol jo ido van... ide erdemes lehetne... : ) Itt tenyleg igaz az all in...Már ma indulok, asszonynak a futópad ráér. 😀
youtu.be/xmkzpKhB8Y4
gabistar
több mint 5 éve
Csak rendesen dugni!Csak ma kapjon ki a Pats ☝☝☝A Chargers az ellen, tudod ahol olyan QB van, aki nem képes rendesen dobni...
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
Cypress
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.Meg jo hogy nem is szurkolsz a chiefs nek. Nem? Too bad.
Stez
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Csak ma kapjon ki a Pats ☝☝☝A Chargers az ellen, tudod ahol olyan QB van, aki nem képes rendesen dobni...
több mint 5 éve
Nem most jöttem rá, időről időre meg szoktam neki mondani a kőkemény igazságot.mondjuk eleg tre, hogy erre csak most jottel raMűveletlen bunkó vagy. 😊bocs, ezeket az afc south-os refenciákat nem értemHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.A Lost szigetére esett a roncs. A jegesmedve és Mr. Eko szelleme megmondta.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Huh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.Én pont a héten találtam rá erre www.origo.hu/auto/20150427-nem-ongyilkos-pilota-vagy-vihar-vegezhetett-a-malaj-geppel.html, és Origo színvonalhoz képest meglepően összeszedett anyagnak tűnt.
Sixo
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.sexisland.co/ ha mar valaki utazni akar jo helyre, szigetre, ahol jo ido van... ide erdemes lehetne... : )Ez mi ???
youtu.be/xmkzpKhB8Y4
gabistar
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Bocsánatos clickbaitwww.youtube.com/watch?v=9HMj1x7JixYMondjuk nirvana nevét ebbe beleírni felér egy isten káromlással. Kurt Cobain ha megtudná ki csinálta, tuti túl adagolná.
Kampman
Sixo
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=9HMj1x7JixYMondjuk nirvana nevét ebbe beleírni felér egy isten káromlással. Kurt Cobain ha megtudná ki csinálta, tuti túl adagolná.
Kampman
több mint 5 éve
mondjuk eleg tre, hogy erre csak most jottel raMűveletlen bunkó vagy. 😊bocs, ezeket az afc south-os refenciákat nem értemHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.A Lost szigetére esett a roncs. A jegesmedve és Mr. Eko szelleme megmondta.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csak ma kapjon ki a Pats ☝☝☝
több mint 5 éve
Ha osszerakom a Colts, a Cowboys es a Rams teljesitmenyet, meg akkor sem nyernenk a Chiefs ellen.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.sexisland.co/ ha mar valaki utazni akar jo helyre, szigetre, ahol jo ido van... ide erdemes lehetne... : ) Itt tenyleg igaz az all in...youtu.be/xmkzpKhB8Y4
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Műveletlen bunkó vagy. 😊bocs, ezeket az afc south-os refenciákat nem értemHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.A Lost szigetére esett a roncs. A jegesmedve és Mr. Eko szelleme megmondta.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Kampman
28 290
több mint 5 éve
bocs, ezeket az afc south-os refenciákat nem értemHuh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.A Lost szigetére esett a roncs. A jegesmedve és Mr. Eko szelleme megmondta.
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Ez a mezőnygól kisérlet olyan volt, mint a Jaguars szezonja. Nagyra törő, aztán csúnyán mellé ment.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Iden. Az nem tavaly volt. Mert meg a szezonnak is vege van. De amugy miert is ne tudnad? Csak egy evvel korabbrol. Hahaha : )Idén nem tudom a 2 Jaguars W-t a Heinz Fielden az arcodba dörgölni, szóval marad ez. 😊Most ezt fogod az arcomba baszni a jövő évi szezon elejéig? Tudom, jogos, feldolgozhtatlan élmény. Egy hétig nem is szóltam senkihez, melóba is úgy jártam be, mint egy szellem.Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
mondjuk tényleg az elég pléhof az
nagyon hiányzik innen a sztilörsz
gedam
Cypress
iktriad
Cypress
iktriad
több mint 5 éve
Huh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.we're gonna need a bigger boat
Sixo
www.youtube.com/watch?v=QT9BeGNnCqw
több mint 5 éve
Huh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.A Lost szigetére esett a roncs. A jegesmedve és Mr. Eko szelleme megmondta.
Sixo
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Huh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.+
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Idén nem tudom a 2 Jaguars W-t a Heinz Fielden az arcodba dörgölni, szóval marad ez. 😊Most ezt fogod az arcomba baszni a jövő évi szezon elejéig? Tudom, jogos, feldolgozhtatlan élmény. Egy hétig nem is szóltam senkihez, melóba is úgy jártam be, mint egy szellem.Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
gedam
Cypress
iktriad
Cypress
több mint 5 éve
Van feje?minek nézed a fejét ...mondjuk te megtalaltad a legmalacabb feju ribancot, jellemzonem épp angyalKi ez a kis angyal ????
Sixo
Sixo
kis turcsi
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Huh mekkora dokumentum filmet láttam a discoveryn vagy a nat geo-n. A 2014ben az indiai óceán közepén eltűnt Malaysia Airlines Flight 370 roncsát keresték. 1 millió négyzet kilométerre szűkítették le a keresés helyét, de még nem találták meg. Úgyhogy jövőhétre szervezek oda egy expedíciót. Plusszoljon aki jönne, előny ha van hajód.
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Most ezt fogod az arcomba baszni a jövő évi szezon elejéig? Tudom, jogos, feldolgozhtatlan élmény. Egy hétig nem is szóltam senkihez, melóba is úgy jártam be, mint egy szellem.Akkor legközelebb "Don't lose to the Raiders!"gárbidzs tájmUgye? Én is ezt pofázom, de mindenki leugat. Szomorú vagyok.
gedam
Cypress
iktriad