Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ezért tartott eddig a Miaminak HC-t találni. Már érthető.Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy?)
www.instagram.com/p/BVLY-2Vhrya/
iktriad
honnan tudod, hogy nem volt? csak őt mélyebben interjúztatták
Sixo
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Én Linehannal kezdeném...Gratulálok a Ramsnak!Nincs szégyenkeznivalótok. Végig meccsben voltatok velünk. Remek a D#, Zeke is, Cooper is, Prescott so-so. Garrett-et cseréljétek le! 😊
tamas424
Pizsama
több mint 5 éve
gabor25
5 144
a masik szigetre gondoltam... www.sexisland.co/ ez 4500 dollar...szoval majdnem kijon belolle egy nap...oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
Sixo
több mint 5 éve
Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy?)Jogos! Nap kommentje nálam.
iktriad
több mint 5 éve
Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy?)
iktriad
honnan tudod, hogy nem volt? csak őt mélyebben interjúztatták
több mint 5 éve
Csöcsök a meccs végére McVayel. (A csaj hogyhogy nem volt még HC interjún amúgy? Tudja McVay minden féltett titkát-) www.instagram.com/p/BVLY-2Vhrya/
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Cruyffista
3 340
jajj, garrett ezekkel a vereség utáni kínos mosolygásokkal nagyon száni
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ezek után szerintem JG megérdemli az újabb zsíros szerződést. Oh wait...
több mint 5 éve
oda mondjuk annyiból egy napi jegy jön kiNem olvastal igaz. Gyere a szigetre te is lol...: )Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
gabistar
több mint 5 éve
akkor iktriaddal jársz a legjobbanOk, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
Cypress
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Gratulálok a Ramsnak!
több mint 5 éve
Ok alattvalok."-Isten azt mondta én vagyok az élet császára.
Stez
-Én ilyet sohasem mondtam rólad. "
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ok, de csak piára költhetjük.felezünkna most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Sixo
több mint 5 éve
Tixo szerintem meg fizet is, hogy leszophasson, probald meg, hatha. Aztan bekamuzhatod gyoztes fogazasnak. Vagyis fogadasnak.Ezzel a winnel léptem át a 300k-s határt (volt 350 is, de nem számoltam a Raiders-szel...), de szerintem még ez is kevés egy szopatáshoz.Ez mondjuk meg keves a sex islandhez, max itt a 10-es uton a jardaszigeten talalsz not ebben az arban.na most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Stez
Cypress
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köszi fiúk jó éjszakát És gratula Rams és persze Pizsama
Szurkolok a konferenciadontoben is pacsi
több mint 5 éve
gabor25
5 144
na meglett az 51 plussz cypress orulsz igaz? Mennyi jon a hazhoz? Eleg lesz a szigetre valo jegyre is? hahaha
több mint 5 éve
beki anyó borbinho ?Ok alattvalok.gordon? wyatt? iktriad? fehomár?nincsenek haverjaimstez haverja?Szakdogához kell„egy haverom mondta"Glasgowban és Londonban gyorsabban kapod házhoz a kokaint, mint a pizzát. 😉Ti mit hívnátok? Szerintem nagyobb esély van kivédekezni, mint az onside kicket megszerezni.en valami dilert
EasyGhost
Stez
EasyGhost
Stez
Cruyffista
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ezzel a winnel léptem át a 300k-s határt (volt 350 is, de nem számoltam a Raiders-szel...), de szerintem még ez is kevés egy szopatáshoz.Ez mondjuk meg keves a sex islandhez, max itt a 10-es uton a jardaszigeten talalsz not ebben az arban.na most izgulhatsz hogy meg lesz e az 51 + lol...?28k zsebben. 😀
gabistar
Cypress
Stez
több mint 5 éve
ÉS még bent is marad, nagy play Gofftól, de attól még szar.
több mint 5 éve
Ok alattvalok.gordon? wyatt? iktriad? fehomár?nincsenek haverjaimstez haverja?Szakdogához kell„egy haverom mondta"Glasgowban és Londonban gyorsabban kapod házhoz a kokaint, mint a pizzát. 😉Ti mit hívnátok? Szerintem nagyobb esély van kivédekezni, mint az onside kicket megszerezni.en valami dilert
EasyGhost
Stez
EasyGhost
Stez
Cruyffista
Sixo
Stez
Sixo
több mint 5 éve
Game Over.
több mint 5 éve
Curtis.gordon? wyatt? iktriad? fehomár?nincsenek haverjaimstez haverja?Szakdogához kell„egy haverom mondta"Glasgowban és Londonban gyorsabban kapod házhoz a kokaint, mint a pizzát. 😉Ti mit hívnátok? Szerintem nagyobb esély van kivédekezni, mint az onside kicket megszerezni.en valami dilert
EasyGhost
Stez
EasyGhost
Stez
Cruyffista
Sixo
Stez
Sixo
több mint 5 éve
gordon? wyatt? iktriad? fehomár?nincsenek haverjaimstez haverja?Szakdogához kell„egy haverom mondta"Glasgowban és Londonban gyorsabban kapod házhoz a kokaint, mint a pizzát. 😉Ti mit hívnátok? Szerintem nagyobb esély van kivédekezni, mint az onside kicket megszerezni.en valami dilert
EasyGhost
Stez
EasyGhost
Stez
Cruyffista
Sixo
Stez