Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ő csak falusi paraszt, mint stezDe különben szerintem a Zsu is az😃😃😃 LekvárMióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)
Sixo
több mint 5 éve
garrett grudeni szerzodest erdemelHoho, no de Jay vagy Jon Grudenit?
Stez
több mint 5 éve
Antonius
1 697
Dallas fanok alszanak?nem, csak ez nem eredménykövető. Még csöcsök sincsenek 😀
steelwolf
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De különben szerintem a Zsu is az😃😃😃 LekvárMióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
Sixo
több mint 5 éve
garrett grudeni szerzodest erdemel
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
😃😃😃 LekvárMióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
Sixo
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Hat ha neki az a kedvenc igeje...mit lehet tenni vele...: )Mióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
Sixo
több mint 5 éve
Mióta kijött radics, csak 1 cigány maradt bent nem? Akinek mondták a suli hét alatt, hogy mondjon egy igét, ő meg rávágta, hogy LEKVÁR.Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 340
jajj, ez a garett is olyan szép sütemény, azt se tudja mit csináljanak
több mint 5 éve
Igen, amit a bírók ítélnek úgy, de nem elkapás.tiszta elkapás, egy yardosról jöhetnek.Letezik piszkos is?
Cruyffista
Cruyffista
több mint 5 éve
gabor25
5 144
vagy eloben a stadionban...hahah...Dallas fanok alszanak?lehet kocsmában nézik együtt
steelwolf
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 340
tiszta elkapás, egy yardosról jöhetnek.Letezik piszkos is?
Cruyffista
több mint 5 éve
tixo magarol beszelt, teÉn nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
a te szigeteden vedettek az allatok, semmit sem kaphat elDez Bryant elkapta 8DMit kapott el? O is volt a szigeten....?
Stez
gabistar
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én nézem de melyik a festett cigány gyerek ???🤔🤔kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 340
tiszta elkapás, egy yardosról jöhetnek.
több mint 5 éve
Szerintem elkapás, de nem TD. Nem is értem McVay-t...
több mint 5 éve
Wow, Gallup.
több mint 5 éve
kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
nem kell eloadni ezt a festett es hasonlo szoveget, mintha fogalmad nem lenne az egeszrol, mondjad csak a nevet, tudja jol mindenki, hogy a faszi a kedvenc szereplod es minden nap, minden adasban erte drukkolszkiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
"A kávé Completta nélkül olyan mint a Dallas Bobby nélkül."kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
kiválasztottad a sorozat legszürkébb egyéniségét, mintha a mostani vv-ből a festett cigány gyereket mondtad volnaDallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf
iktriad
több mint 5 éve
Dallas fanok alszanak?Igen, mióta Bobby meghalt.
steelwolf