NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Konfdöntők
9 hónapja
Nálatok még tart a meccs?Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommentekethát attól függ hol jár a linked. Félidő van
r.baggio
shagi0206
9 hónapja
Én azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Tactful Cactus
13 846
na baszdkiMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketén is készültem valami nagy mahomes passzra, oszt semmi.
r.baggio
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
shagi0206
10 921
Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommentekethát attól függ hol jár a linked. Félidő van
r.baggio
9 hónapja
Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
9 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketén is készültem valami nagy mahomes passzra, oszt semmi.
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.Egyrészt, hogy az NFL Taylor Swiftet akar a Super Bowlba.
Másrészt, hogy a Super Bowl logónak a színei a Ravens - 49ers döntőt jelentik.
Így igazából akárki nyer itt, lehet üvölteni, hogy SCRIPTED.
9 hónapja
Tőlem..Mehetünk aludniSzép jinx.
KeyG
iktriad
9 hónapja
Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
ez megy, köszönöm!Van valakinek működő linkje a meccshez?streameast.app/nfl/kansas-city-chiefs-baltimore-ravens/23953344
kisvanek4
Löfli
9 hónapja
shagi0206
10 921
Charles óta talán Hunt volt a Chiefsnél olyan futó, aki említésre méltó. Meg most Pacheco
9 hónapja
Mehetünk aludniSzép jinx.
KeyG
9 hónapja
LanceVance
1 376
Ahogy látom az NFL leszólt a Baltimorenak hogy Swift kell a döntőbenscript
Sifur
9 hónapja
error during license server request.....Nekem már igen, pont Zsombi megszolalása előtt lett jó.
még jó hogy fizetek érte 😀
Nektek megy?
Kájzerszóze
9 hónapja
Sifur
1 118
Ahogy látom az NFL leszólt a Baltimorenak hogy Swift kell a döntőben
9 hónapja
Tactful Cactus
13 846
mint az nfl swift-bőlJah értem, mindent kihoz belőle 😀Ezt már nem itt írta először a héten.A Chiefsnél máris megindult a Lamar hunt, hogy megint meglegyen a Lamar Hunt.Istenem mióta gondolkozol ezen
iktriad
tenorx
zacknorb
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
már mindent megléptem tesójó ez a a network 4 online, nem működiikIndítsd újra az appot és mennie kell
Kájzerszóze
r.baggio
9 hónapja
shagi0206
10 921
Nyert a Chiefs 😀
9 hónapja
error during license server request.....még jó hogy fizetek érte 😀
Nektek megy?
9 hónapja
jó ez a a network 4 online, nem működiikIndítsd újra az appot és mennie kell
Kájzerszóze
---
9 hónapja
shagi0206
10 921
de nekem az az infó kell, hogy melyik az, ahol nincs 1 jobb kanyar sem 😀 (vagy bal? nem tudom merre mennek a kanyarok, azt hiszem mind bal)Ha nagyon primitíven közelítjuk meg, az összes pályaverseny az autó és motorsportban ez.a Nascar vagy az Indicar az a semmi verseny, ahol csak egy körpályán köröznek?SHAWNKA!!!!A magyar Michael Cole NFLt is közvetít (meg NASCARt is)
iktriad
zacknorb
shagi0206
zacknorb
9 hónapja
Jah értem, mindent kihoz belőle 😀Ezt már nem itt írta először a héten.A Chiefsnél máris megindult a Lamar hunt, hogy megint meglegyen a Lamar Hunt.Istenem mióta gondolkozol ezen
iktriad
tenorx
zacknorb