Konfdöntők
9 hónapja
Ezeket a pregame hype vidiket valahol meg lehet találni utólag? Ez a ready or notos verzió tetszett nagyon.
9 hónapja
mainstream lettérdekes jelenség pedig , ahogy a melósok szórakozását lenyúlta az elit, mint a gurulós focinál. hogy lenézték, leprolizták pedig a szurkereket 20-30 éve.nagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabigén iszonyat jót mosolygok az agy leolvadásokon amit konzervatív kommentátorok tolnak miatta
annyira körülveszi őket mostanában egy pozőrceleb aura, ami nekem borzasztóan irritáló
Kampman
szal menjenek csak SB-be
ahol kapjanak ki
Negritis, a vajda
gedam
ugyanúgy ahogy a filmek, sorozatok, videójátékok, anime,manga... ahogy kitör a nicheből hogy minél több emberhez eljusson úgy kerül az "elit" kezébe mert a több pénz és maturity ezzel jár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
ibb.co/6sCNR33az is irritálónagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabiggyőzikét a vipbe
annyira körülveszi őket mostanában egy pozőrceleb aura, ami nekem borzasztóan irritáló
Kampman
gedam
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
Manapság semmi sem olyan nézett, mint a sport és Amerikában ezen belül is az NFL közvetítések, Nem csoda, hogy sokan próbálnak hasznot húzni.érdekes jelenség pedig , ahogy a melósok szórakozását lenyúlta az elit, mint a gurulós focinál. hogy lenézték, leprolizták pedig a szurkereket 20-30 éve.nagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabigén iszonyat jót mosolygok az agy leolvadásokon amit konzervatív kommentátorok tolnak miatta
Kampman
szal menjenek csak SB-be
ahol kapjanak ki
Negritis, a vajda
gedam
9 hónapja
gedam
5 892
érdekes jelenség pedig , ahogy a melósok szórakozását lenyúlta az elit, mint a gurulós focinál. hogy lenézték, leprolizták pedig a szurkereket 20-30 éve.nagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabigén iszonyat jót mosolygok az agy leolvadásokon amit konzervatív kommentátorok tolnak miatta
Kampman
szal menjenek csak SB-be
ahol kapjanak ki
Negritis, a vajda
9 hónapja
Kampman
28 290
az is irritálónagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabiggyőzikét a vipbe
Kampman
gedam
9 hónapja
gedam
5 892
nagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabiggyőzikét a vipbe
Kampman
9 hónapja
nagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabigén iszonyat jót mosolygok az agy leolvadásokon amit konzervatív kommentátorok tolnak miatta
Kampman
szal menjenek csak SB-be
ahol kapjanak ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Jaj, neee! 🤮🫣🤣😁Már megy a farok méregetés.😁Ha már hatalmas farkak - szerintem Toney KáCés/NFL karrierje lassan véget ér...
Mahomes, Tucker beefing before AFC title game 👀
www.thescore.com/s/26296212
steelwolf
Kadarius Toney says he’s “not hurt” and the Chiefs are lying about his injury status on IG 😬
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 28, 2024
NSFW-language warning ⚠️pic.twitter.com/BDjrLVMOYT
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
9 hónapja
Hajrá madarak!🦢
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
gedam
5 892
🚨🚨BREAKING, FIGHT ALERT🚨🚨#Ravens and #Chiefs defensive backs were getting into it pregame, with some PUNCHES being thrown by Arthur Maulet.
— MLFootball (@_MLFootball) January 28, 2024
👀👀
Baltimore is the 4.5-point favorite on @BovadaOfficial.
THIS HAS ALREADY BEEN CHIPPY
pic.twitter.com/jOHqkNMskS
9 hónapja
Már megy a farok méregetés.😁Ha már hatalmas farkak - szerintem Toney KáCés/NFL karrierje lassan véget ér...
Mahomes, Tucker beefing before AFC title game 👀
steelwolf
Kadarius Toney says he’s “not hurt” and the Chiefs are lying about his injury status on IG 😬
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 28, 2024
NSFW-language warning ⚠️pic.twitter.com/BDjrLVMOYT
9 hónapja
xrace77
4 515
Hajrá Ravens, Lions, 49ers!
9 hónapja
Már megy a farok méregetés.😁Mahomes, Tucker beefing before AFC title game 👀
9 hónapja
gedam
5 892
GAMEDAY 👿 pic.twitter.com/w1UShn6jtv
— Kevin 🐦⬛ (@MDRavens1) January 28, 2024
Szerkesztette: gedam
9 hónapja
Kampman
28 290
nagyon nem szeretném ezt a Chiefst Super Bowlt játszani egy darabigannyira körülveszi őket mostanában egy pozőrceleb aura, ami nekem borzasztóan irritáló
9 hónapja
A szezon közepén egyáltalán nem gondoltam volna, hogy otthon főcsoportdöntőt játszhatunk majd. 😊Nálam felülteljesítés ez a szezon. Nyilván szomorú lennék, ha ma nem jutnánk tovább, de a Chiefstől értelemszerűen ki lehet kapni.
Azért remélem, hogy jó, szoros meccsen mi diadalmaskodunk.
Go Ravens!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Go Chiefs!
9 hónapja
21:00-tól, Arena4