Konfdöntők
több mint 1 éve
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.Sztem meg az utolsó mérkőzés megegyezik az első meccs párosításával! 😉
Egyrészt, hogy az NFL Taylor Swiftet akar a Super Bowlba.
Másrészt, hogy a Super Bowl logónak a színei a Ravens - 49ers döntőt jelentik.
Így igazából akárki nyer itt, lehet üvölteni, hogy SCRIPTED.
tenorx
több mint 1 éve
Laptopon neznem...Akkor meg töröld a sütiket
Kájzerszóze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
több mint 1 éve
Laptopon neznem...Csak annyit tudok tanácsolni, hogy zárd be az appot, esetleg indítsd is újra a telefontNezd meg a viberedÉn azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio

több mint 1 éve
Első KC támadás és már volt 2 Swit bejátszás, esélytelen hogy kimaradjon a döntőről
több mint 1 éve
Fordítva dobták volnaOda rakta a kezét a sisakrácsra nyilván nem dobjàk beHát ez azért nem az a dobható kategória volt. Akkor kb mindegyik endzoneba dobott labdánál lehetne valakire dobni zászlót..
KeyG
kapitnono
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy zárd be az appot, esetleg indítsd is újra a telefontNezd meg a viberedÉn azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio
Kájzerszóze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ennyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
több mint 1 éve
megelőztél 😀Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Mi ez a múlt idő, én még mindig utállak titeket.
jamaicababa
tenorx
több mint 1 éve
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Évekig?
jamaicababa
több mint 1 éve
Oda rakta a kezét a sisakrácsra nyilván nem dobjàk beHát ez azért nem az a dobható kategória volt. Akkor kb mindegyik endzoneba dobott labdánál lehetne valakire dobni zászlót..
KeyG

több mint 1 éve
Kelce "öreg". Ja nemKelce öreg, de még jó.
Willie Parker
több mint 1 éve
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
több mint 1 éve
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Mi ez a múlt idő, én még mindig utállak titeket.
jamaicababa
több mint 1 éve
Nezd meg a viberedÉn azon nézem, a tv-s is megyMost vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommenteketAz ingyenes megy a network 4 nem.
r.baggio
Kájzerszóze
r.baggio

több mint 1 éve
Engem is kurvára irritál nyugi.Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.A bohócsapkát remélem mindkét oldal feltette, sose értettem, hogy ezek az emberek akkor minek nézik az egészet
tenorx
r.baggio
több mint 1 éve
Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 1 éve
Oda rakta a kezét a sisakrácsra nyilván nem dobjàk be
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ott is van.
több mint 1 éve
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.A bohócsapkát remélem mindkét oldal feltette, sose értettem, hogy ezek az emberek akkor minek nézik az egészet
tenorx

---
több mint 1 éve
Az a jó, hogy két "NFL is scripted" teória is létezik.A Super Bowl minden évben egy bizonyos szabolcsi kocsmában dől el.
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kelce "öreg". Ja nem
több mint 1 éve
Kelce 1
több mint 1 éve
ja, mármint az NFC döntő félideje 😀Nálatok még tart a meccs?Most vagy perceket késik a streamem vagy nem értem a kommentekethát attól függ hol jár a linked. Félidő van
r.baggio
shagi0206
nagylaza, főpohárnok