NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Konfdöntők
9 hónapja
Nem szar ez a meccs
9 hónapja
Bazzzzz ez oda lett szerkesztve!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
9 hónapja
Stream valaki? behalt nálam minden.Senki?
Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
shagi0206
10 921
Az mekkora játék LJ-től
9 hónapja
ELIT!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
az az egy filmje, ahol nem tom cruise volt a szerepe, hanem mást játszott, abban az egyben jó is volt 😀A Trópusi viharban elég király volt. 😀A legjobb kaszkadőr, aki blockbusterekben szerepelhetettsosem volt elit színészAkkor ő meg a filmipar Tom Brady-je? Még Oscarja sincs. 😀Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Kampman
iktriad
shagi0206
Willie Parker
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Erre nem készült a Chiefs D 4-re? 😀Spanglit kifüstölték.
shagi0206
9 hónapja
A Trópusi viharban elég király volt. 😀A legjobb kaszkadőr, aki blockbusterekben szerepelhetettsosem volt elit színészAkkor ő meg a filmipar Tom Brady-je? Még Oscarja sincs. 😀Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Kampman
iktriad
shagi0206
Willie Parker
9 hónapja
Willie Parker
15 376
A legjobb kaszkadőr, aki blockbusterekben szerepelhetettsosem volt elit színészAkkor ő meg a filmipar Tom Brady-je? Még Oscarja sincs. 😀Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Kampman
iktriad
shagi0206
9 hónapja
Kampman
28 290
Szerintem ez eldőlt, jöhetnek a csöcsök 😊félidőben
bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 hónapja
Utálni lehet még persze a Patstet, csak már nem érdemes 😀Azok, akiket anno elütött a Birodalom az SB-től/a gyűrűtől nem így vannak vele. 😀
jamaicababa
9 hónapja
Kampman
28 290
Brady-ben mindig azt az üres, szcientológus / porszívóügynök vigyort és beszédmodort utáltam a legjobban, ami Cruise-tól is irritáló volt.Akkor ő meg a filmipar Tom Brady-je? Még Oscarja sincs. 😀Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Kampman
iktriad
9 hónapja
Szerintem ez eldőlt, jöhetnek a csöcsök 😊
9 hónapja
shagi0206
10 921
sosem volt elit színészAkkor ő meg a filmipar Tom Brady-je? Még Oscarja sincs. 😀Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Kampman
iktriad
9 hónapja
casaubon
2 373
Bator volt, de elegge bejott
9 hónapja
shagi0206
10 921
Erre nem készült a Chiefs D 4-re? 😀
9 hónapja
Akkor ő meg a filmipar Tom Brady-je? Még Oscarja sincs. 😀Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Kampman
9 hónapja
Stream valaki? behalt nálam minden.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Erre céloztam, bár őt nem tudom kívülről úgy megítélni, mint Mahomest.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
Utálni lehet még persze a Patstet, csak már nem érdemes 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
9 hónapja
Kampman
28 290
Az NFL Tom Cruise-a.De Brady az voltEnnyire nem volt "inyourface" jelenség.Az idei Chiefs után megértem, miért utált minket mindenki évekig - bár legalább Taylor Swiftünk nem volt 😊Gisele volt nálatok
jamaicababa
Toto21
Kampman
Willie Parker
9 hónapja
Eddig ment... fura. Max lemondom...Laptopon neznem...Akkor meg töröld a sütiket
Kájzerszóze
r.baggio
9 hónapja
Willie Parker
15 376
Megettem őketLaptopon neznem...Akkor meg töröld a sütiket
Kájzerszóze
r.baggio
9 hónapja
shagi0206
10 921
Első KC támadás és már volt 2 Swit bejátszás, esélytelen hogy kimaradjon a döntőrőlhát hívják meg akkor legközelebb a halftime showra. Ne menjünk már át olyan látszatszarba, mint ami a pankráció
Sifur