Los Angeles Rams - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Remélem hasonlóan jó lesz a HT adjustment mint a Cowboys ellen...
több mint 7 éve
Jól van Blair
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Sebii
3 526
Odhiambo bazmeg, jóhogy nem vesz elő egy kis szotyit és úgy nézi.
több mint 7 éve
Ki tartotta meg Donaldot 1v1-ben? gyönyörű volt
több mint 7 éve
Ez szép drive volt.
több mint 7 éve
Egyedül kb. a középső passzok a TE-nek és a kis löbbölt zsugák az RB-nek működnek. Nincs kit berakni plussz embernek. Hacsak nem valamelyik fogalmatlan WR helyettElőbb utóbb Donald agyonüti majd Wilsont, folyamatosan rajta vanNem értem miért nem kap semmi segítséget Aboushi. Egy jó guardnak is kurva nehéz Donald ellen 1v1-ben...
flzoli
Sebii
több mint 7 éve
Nem értem miért kapja Rus a savat, ezt a drive-ot kb. ő tartja életben, egy kevésbé mobilis és pontatlan QB már rég a padon üldögélne és szurkolna a védelemnek
több mint 7 éve
Sebii
3 526
Előbb utóbb Donald agyonüti majd Wilsont, folyamatosan rajta vanNem értem miért nem kap semmi segítséget Aboushi. Egy jó guardnak is kurva nehéz Donald ellen 1v1-ben...
flzoli
több mint 7 éve
Előbb utóbb Donald agyonüti majd Wilsont, folyamatosan rajta van
több mint 7 éve
De 3rd down-nál miért kell blitz?
több mint 7 éve
A Rams gyartja a safetyket?Stewart, Mcleod, McDonald, Joyner, Barron, Alexander es most Johnson?
több mint 7 éve
Nem szoktam ilyet mondani, de Wilson b....meg! Ütjük-vágjuk a támadó falat, de RW se allpro formában nyomja az idén.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Nagyon gyér a passrushés nincs futójáték, és szar Wilson is. Még lehetne sorolni.
Sebii
több mint 7 éve
Sebii
3 526
Nagyon gyér a passrush
több mint 7 éve
Ki a faszom ez a srác?! Még én se ismerem!
több mint 7 éve
Oké, most kell eltiltani egy életre a Rams punt return-ektől ezt a pöcst...
több mint 7 éve
Wilson csak ejtsd oda...
több mint 7 éve
Ezt szépen benyeltük. Semmi bonyodalom, simán kiblokkoltak mindenkit. Így járunk ha az ellenfélnek nem szóltak hogy elit védelem van.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Nem értem néha a playcall-t...Kellett megszólalni, erre nem számítottam...
Pizsama
több mint 7 éve
Nem értem néha a playcall-t...
több mint 7 éve
Passrush semmi. Így hosszú lesz az este.
több mint 7 éve
Kozben szerintem jovok a wagonra ha még van hely.Egy szokasos szenvedos Fins meccs utan az NFC-bol titeket valasztalak, ha már a horoszkopom es az aszcendensem is kos 😅