NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Miami Dolphins - Cleveland Browns
több mint 2 éve
szandersz kibbaszta a világűrbe az extra pontot.
több mint 2 éve
sanders azért vicces miket kihagy idén, második xp miss ma
több mint 2 éve
mindenki csendes. a fő hangsúly a futó játékon van. látszik, hogy, nincs mit a passzban erőltetni.Hill nem érTD ide vagy oda, ahhoz képest, amit eddig művelt, teljesen csendes meccse van. 44 yard? Hát sokszor 1 drive alatt letudja azt.
Adirotor
shagi0206
több mint 2 éve
Nagyon kivancsi vagyok h Byron amikor visszater akkor milyen allapotban lesz - azert emlekezzunk vissza - rendesen szénné égették tavaly is
több mint 2 éve
legalább a kötelező Chubb TD megvan
több mint 2 éve
nagyon felkészült belőle a browns jól is fogják, mi meg köszönjük akkor futunkHill nem érTD ide vagy oda, ahhoz képest, amit eddig művelt, teljesen csendes meccse van. 44 yard? Hát sokszor 1 drive alatt letudja azt.
Adirotor
shagi0206
több mint 2 éve
csak eddig nem ment a futás, uh a brownsnak tényleg szar lehet a runD-jeHill nem érTD ide vagy oda, ahhoz képest, amit eddig művelt, teljesen csendes meccse van. 44 yard? Hát sokszor 1 drive alatt letudja azt.
Adirotor
shagi0206
és amugy Ward jól védekezik rajta meg kell hagyni
Szerkesztette: Adirotor
több mint 2 éve
többször írtam már de ez a szezon nem az Offense-n megy el.Most is egy 3. és 10et kellett volna megfogni. Nyilván utána mint kés a vajon.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Hill nem érTD ide vagy oda, ahhoz képest, amit eddig művelt, teljesen csendes meccse van. 44 yard? Hát sokszor 1 drive alatt letudja azt.
Adirotor
több mint 2 éve
Hill nem érmadden-ben rookie level beallitva.
Adirotor
több mint 2 éve
Hill nem ér
több mint 2 éve
majndem megcsipte gesicki is.
több mint 2 éve
Na Robert Jones tud blokkolni isrá kell adni a kabátot.-
tenyleg sajnalom Eichenberget de nem nfl szint sajnos
Adirotor
több mint 2 éve
Na Robert Jones tud blokkolni istenyleg sajnalom Eichenberget de nem nfl szint sajnos
több mint 2 éve
annyira félelmetes ahogy mostert teljesen kiegyenesedve mindig átnyargal mindenen
több mint 2 éve
a félidőre gondoltam a sok holding miatt 😊 De egyelőre nektek minden összejön, a védelem olyan amilyen, de a támadókban sem látom, sajna, hogy tudnánk meccsben maradni.jó faszom engedjük ezt el ...azért nem száguldottunk el a pontokkal mi sem, hogy ne legyen behozhato.
Drip
Ventura
több mint 2 éve
jó faszom engedjük ezt el ...azért nem száguldottunk el a pontokkal mi sem, hogy ne legyen behozhato.
Drip
több mint 2 éve
egyesyeruen csak wow. mióta vártunk ilyen playekre. nagyszerű drive, remek elkapások. és ez konzisztens!
több mint 2 éve
Mekkora stop, tud még meglepetést okozni a védelem
Drip
3 downs in a row and can’t get 1 yard. Where’s KOOCH when we need him?! #CLEvsMIA #FinsUp @NFLonCBS
— Larry Csonka (@Larry_Csonka39) November 13, 2022
több mint 2 éve
ott gyönyörüen átjött a védelem, credit where credit is due.kár volt ezért a bohóc playért smythe-alA 4th downért nem? 😊
Kúrfürst briareos
Jakehomer
több mint 2 éve
nem tudom, nem követtem az eseményeket. nos, hát akkor még mindig versenyben vagytok. 😀Lesz mit visszaolvasni 😀 😀 Watson mögé lett hozva3 és 1re miért nem Chubbal próbálkozunK?brissett a kezdő? hogy került oda?
Drip
Ventura
Drip