Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 7 éve
Koszonom de tudom .DIgazad van az Rodgers hibája volt...Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.Lehet h megtaposott csak nem primadonnaskodnak mint rodgers
Kampman
Adirotor
Boston
több mint 7 éve
Igazad van az Rodgers hibája volt...Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.Lehet h megtaposott csak nem primadonnaskodnak mint rodgers
Kampman
Adirotor
Do your job
több mint 7 éve
jóvan nem baj ha bukunk, csak a new englan dis essen ki rájátszásból
több mint 7 éve
fodi91
196
Fura, hogy a CBS-en nem írták ki vagy csak nem figyeltem, hogy Brady all-time yardban megelőzte Marinot.
több mint 7 éve
Mintha a tavalyi meccset latnam
több mint 7 éve
Majd pislogtok még.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Kerozin
128
Homály.Brady utolsó passza olyan volt, mint ma a teljes Dolphins...
danyly
több mint 7 éve
Homály.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
nem vitatom, téves volt, de mindkét irányban tévednekPl?
batyu
több mint 7 éve
kár ezért az elszúrt 2 utolsó drive-ért...
több mint 7 éve
Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.Lehet h megtaposott csak nem primadonnaskodnak mint rodgers
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 253
Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.
több mint 7 éve
Ez az. Borítani kell őket. 😊
több mint 7 éve
Lesz még itt 2. félidő is.
több mint 7 éve
nyilván csalnakCsak megmutatják, hogy kell majd este a Lions ellen
batyu
több mint 7 éve
nyilván csalnakHat mar bocs de ennek koze nem volt az interferencehez
batyu
több mint 7 éve
Ha-ha-ha.De azért csak jó lenne elkenni a szájukat.Ez ma szerintem nem fog összejönni, régen voltunk ennyire összeszedettek. (Még ha most csúnyán kedveztek is nekünk a bírók.) A Phins teljesítménye viszont mindenki ellen kevés lesz a PO-ban, különösen a Steelers ellen.
danyly
Burkus
több mint 7 éve
Kerozin
128
A bírók annyira zavarba jöttek, hogy egyszer megfogtuk a Patse-et, hogy azt hitték, ezt csak szabálytalanul tudtuk...
több mint 7 éve
De azért csak jó lenne elkenni a szájukat.Ez ma szerintem nem fog összejönni, régen voltunk ennyire összeszedettek. (Még ha most csúnyán kedveztek is nekünk a bírók.) A Phins teljesítménye viszont mindenki ellen kevés lesz a PO-ban, különösen a Steelers ellen.
danyly
több mint 7 éve
Flag az a... f..