Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Meg vege sincs a himnusznak mar ott a sarga nalunk
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest Ijalana kezd LTben.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jets O-é az 1. kör.
több mint 9 éve
sejtettem. De remélem, nem neheztelszNem neked írtam.Sziasztok. Jó szurkolást és természetesen Phins győzelmet.Rendben, odafigyelek, hogy mindent jól csináljak, helyesen viselkedjek 😀
Odafigyelni, mert Don Shula is megtekinti a mérkőzést a helyszínen!
danyly
Paradoxon_MIA
danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Nem neked írtam.Sziasztok. Jó szurkolást és természetesen Phins győzelmet.Rendben, odafigyelek, hogy mindent jól csináljak, helyesen viselkedjek 😀
danyly
Paradoxon_MIA
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Sziasztok. Jó szurkolást és természetesen Phins győzelmet.Rendben, odafigyelek, hogy mindent jól csináljak, helyesen viselkedjek 😀
danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Estét!
több mint 9 éve
Sziasztok. Jó szurkolást és természetesen Phins győzelmet.Odafigyelni, mert Don Shula is megtekinti a mérkőzést a helyszínen!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
ajayi harmadjára is 200 futott yardannyi a 2 meccsen összesen nem lesz 😊 Landrytől viszont fosok mint a galamb..
Ventura
hajrá mi!
több mint 9 éve
ajayi harmadjára is 200 futott yardA próféta szóljon belőled 😀
Ventura
Akárhogy is lesz: Go Phins!
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
ajayi harmadjára is 200 futott yard
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------