NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - Carolina Panthers
több mint 9 éve
Én még elvi síkon se léteztem akkor... 😀írta valaki hogy 86-ban volt 😊 na akkor ez még a kapitalista nyugat förmedvénye volt, én meg 10 éves 😀vsanyi132Ki volt írva, 453 meccsel ezelőtt volt utoljára blokkolt punt utáni visszahordott TD-ket, lehet számolgatni, hogy az hány év, nem kevésJakehomer2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀TocaÉn se nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára blokkolt puntunk, nemhogy még vissza is hordjuk, nemhogy 2t...spiczi
több mint 9 éve
1986
több mint 9 éve
írta valaki hogy 86-ban volt 😊 na akkor ez még a kapitalista nyugat förmedvénye volt, én meg 10 éves 😀Ki volt írva, 453 meccsel ezelőtt volt utoljára blokkolt punt utáni visszahordott TD-ket, lehet számolgatni, hogy az hány év, nem kevésJakehomer2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀TocaÉn se nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára blokkolt puntunk, nemhogy még vissza is hordjuk, nemhogy 2t...spiczi
több mint 9 éve
Azt hallottam, 1986ben hordtuk vissza utoljára. De még csak natúr blokkolt puntra se emlékszem.Ki volt írva, 453 meccsel ezelőtt volt utoljára blokkolt punt utáni visszahordott TD-ket, lehet számolgatni, hogy az hány év, nem kevésJakehomer2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀TocaÉn se nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára blokkolt puntunk, nemhogy még vissza is hordjuk, nemhogy 2t...spiczi
több mint 9 éve
1986-ban volt utoljáraKi volt írva, 453 meccsel ezelőtt volt utoljára blokkolt punt utáni visszahordott TD-ket, lehet számolgatni, hogy az hány év, nem kevésJakehomer2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀TocaÉn se nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára blokkolt puntunk, nemhogy még vissza is hordjuk, nemhogy 2t...spiczi
több mint 9 éve
Ki volt írva, 453 meccsel ezelőtt volt utoljára blokkolt punt utáni visszahordott TD-ket, lehet számolgatni, hogy az hány év, nem kevés2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀TocaÉn se nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára blokkolt puntunk, nemhogy még vissza is hordjuk, nemhogy 2t...spiczi
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ekkora kamuflaget... érzékeny lelkű a spori biztos
több mint 9 éve
morc
54
Ezt megköszönhetjük.
több mint 9 éve
2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀TocaÉn se nagyon emlékszem rá, hogy mikor volt utoljára blokkolt puntunk, nemhogy még vissza is hordjuk, nemhogy 2t...
több mint 9 éve
Jó hát ez a flag azért kurvaanyját a bírónak
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀Tocaígy vezethetünk ennyire, a first down-ok aránya 11:4 oda...
több mint 9 éve
2 blockolt punt, akkor már mindent értek 😀 MI A FASZ ? 😮 😀
több mint 9 éve
így már ok 😀Értsd 21 pontnál járunk a 2.negyedben.Toca21 pont a 2.negyedben, atyaég 😀Tocamelyik meccsen? mert itt nemKmetyG
több mint 9 éve
Értsd 21 pontnál járunk a 2.negyedben.21 pont a 2.negyedben, atyaég 😀Tocamelyik meccsen? mert itt nemKmetyG
több mint 9 éve
21 pont a 2.negyedben, atyaég 😀Tocamelyik meccsen? mert itt nem
több mint 9 éve
21 pont a 2.negyedben, atyaég 😀
több mint 9 éve
Most visszaugrott szepre!tok szar lett a kepminosega hiba az ön készülékében vanKmetyG
???ZoliZoltán
több mint 9 éve
skullkill29
329
el kell, nem kell... Olson teljesen üresen ott kérte a lasztit, szinte majdnem üresen be is futhatott volna az endzone-ba...
több mint 9 éve
Biztos én se vagyok, közel se, félre ne érts, de hozni kellene. Hogy mi szokott összejönni az más kérdés...ha a 4. negyedben járnánk akkor sem lennék még biztosa a mai győzelemben sem, ez a meccs még hosszú lesz....vsanyi132Jövő héten a Jets jön ide, azt hozni kellene, de utána mi megyünk Detroitba, na akkor a Lionsnek lesz karácsony... 😀spicziez egy ilyen nap na,most mi van? 😀Minden csapatnak karácsony, ha velünk játszhat. Majd jövő héten megint jön a szopóroller nektek isJakehomer
szpesöl tím!!!ZoliZoltán
több mint 9 éve
Szep passz vedekezes volt!
több mint 9 éve
tok szar lett a kepminosega hiba az ön készülékében van
???ZoliZoltán