Minnesota Vikings – Detroit Lions
több mint 9 éve
ha lesz tryout kickereknek a Vikingsban jövő héten komolyan mondom megyek és leszerződtetem magam oda, aztán nekem is fújolhattok majd ha mellélövöm 😀
több mint 9 éve
H. Smith megint hozza a klasszisát.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Elit offense meg a farkam 0 értékelhető negyedet tudnak felmutatni. Lombardi takarodjá...
több mint 9 éve
Komolyan, mibe kerül pár ázsiai prosti? Walsh-ot be kell fizetni hozzájuk, mert nagyon nincs ott fejben...😊Hihetetlen. Régebben akkor se kellett aggódnunk ha kb. 30ydnál megfogtak minket, mert Walsh úgyis betette. Most meg a csapatnak teszi be...
Go
több mint 9 éve
Mi lett ezzel az emberrel? 😕
több mint 9 éve
Komolyan, mibe kerül pár ázsiai prosti? Walsh-ot be kell fizetni hozzájuk, mert nagyon nincs ott fejben...😊
több mint 9 éve
AP meccshiány.... örülök a TD-nek, de a karrierje elején volt sok ilyen fumble-ja, aztán szépen elhagyta. Simán meccshiány 😊
több mint 9 éve
Line megmozdulása gyönyörű, Walsh meg elmehet a ....
több mint 9 éve
megúszta AP az offside miatt
több mint 9 éve
Na AP beolajozta a lábait, de úgy néz ki jutott a kezére is.
több mint 9 éve
innen már kötelező a TD 1 yard, be kell vinni
több mint 9 éve
Túl korán örültem a fumble-nek... Robison azért odatette magát Abdullah ellen.
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Abdullah visszahordott TD-jetMiert fujtak vissza a TD-t?Melyiket? AP-t úgy ítélték meg, lenn volt a térde.
Toto21
Go
több mint 9 éve
Miert fujtak vissza a TD-t?Melyiket? AP-t úgy ítélték meg, lenn volt a térde.
Toto21
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Miert fujtak vissza a TD-t?
több mint 9 éve
Végre talán nem egy ablakon kidobott 2. körös pick? 😊
több mint 9 éve
Végig hurryupot kéne játszanunk, hogy Lombardi ne tudjon beleugatni.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
bent volt.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
csak nem lesz meg
több mint 9 éve
Cserélgetünk az LB sorban, Greenway sőt Cole is volt fenn. Próbáljuk őket frissen tartani, valszeg a futás ellen ez is segít most.Az természetes, de jól kirajzolódik ha valaki rendesen nézi, hogy kik is alkotják a kezdő 3-ast.
Go
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Cserélgetünk az LB sorban, Greenway sőt Cole is volt fenn. Próbáljuk őket frissen tartani, valszeg a futás ellen ez is segít most.Jogos, voltak fent, de jobbára azt a hármast látom, persze rotálás van.
Go
több mint 9 éve
Ideje volt rájönni lassan, hogy Greenway egyre inkább a gyengepontja volt a D-nek. Ez a LB sor egy jó Griffen - Floyd besegítéssel nagyon erős egység lehet. Talán a már kimenőben lévő Robison helyére kellene lassan el egy jó PR-er. Robison meg 3. számú end-nek még mindig remek rotálást tesz lehetővé.Eléggé hol nézem hol nem eddig nekem ez a meccs. A vikings LB sor hogy néz ki ma? Amikor épp itt ültem Kendricks Barr kettőst láttam inkább csak. (No meg a stream se a legjobb).Barr Kendricks Hodges
alatriste
nagyon helyes
spiczi
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Cserélgetünk az LB sorban, Greenway sőt Cole is volt fenn. Próbáljuk őket frissen tartani, valszeg a futás ellen ez is segít most.
több mint 9 éve
Eléggé hol nézem hol nem eddig nekem ez a meccs. A vikings LB sor hogy néz ki ma? Amikor épp itt ültem Kendricks Barr kettőst láttam inkább csak. (No meg a stream se a legjobb).Barr Kendricks Hodges
alatriste
nagyon helyes
több mint 9 éve
Eléggé hol nézem hol nem eddig nekem ez a meccs. A vikings LB sor hogy néz ki ma? Amikor épp itt ültem Kendricks Barr kettőst láttam inkább csak. (No meg a stream se a legjobb).
Liverpool Fc