Minnesota Vikings - New York Giants
5 hónapja
Az mekkora holding volt Thibodeauxn.
5 hónapja
Flottot elkapónak!!!Vagy mégse ☹️
nagir
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
5 hónapja
ez nincs meg
5 hónapja
Flottot elkapónak!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Int
5 hónapja
Imádom
5 hónapja
Golloday is pályán van!😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
A passzjàték is ezerszer jobb
5 hónapja
Törölt felhasználó
szerintem mondjuk kint volt 😀
5 hónapja
Kíváncsi leszek a további offensere, már most több jó drive volt, mint amennyi egy meccsre jutni szokott
5 hónapja
Én rámentem volna, az összes többi meccs jól áll nekünk, nem bukhatunk ma semmit, nyugodtan lehetnénk bátrabbak
5 hónapja
Nealt agyonverik minden kurva playbenNagyon látványosan szenved szerencsétlen
Henderson
5 hónapja
Nealt agyonverik minden kurva playben
5 hónapja
Mondjuk most 3/9- nél ketten is tök üresen voltakKeresztbe James dobható lett volna szerintem is, de persze Hodginst nézte először, mire váltott meg már az arcában voltak
ozibozi
5 hónapja
Mondjuk most 3/9- nél ketten is tök üresen voltakKarácsonyi hangolódásként visszanéztem korábbi meccseket, hihetetlen hányszor játszotta el ugyanezt...
ozibozi
5 hónapja
Moureau 🤣

5 hónapja
Mondjuk most 3/9- nél ketten is tök üresen voltak
5 hónapja
Majd ha mregnyer nekünk ő is pár meccset beszélhetünk róla 😊Pedig alakul ez!😁Hodgins > BellingerVárjunk még ezzel jó pár meccset😜😎
nagir
ozibozi
nagir
5 hónapja
Nem tudják szabályosan megfogni, hiába 🤣Patterson nem lesz klubtag 😊
Henderson
5 hónapja
Így van ☺️ amúgy csak Karácsony van, azè 😉Múltkor x-nek szurkoltKivételesen hajrá Óriások 😊Kivételesen? Minden meccsünkél beirod jóformán
dande2
CharlieF
vanek úr
5 hónapja
Nem tudják szabályosan megfogni, hiába 🤣