Minnesota Vikings - New York Giants
5 hónapja
Dobott egy crucial int-t, azon kívül jó volt. (szerintem)A D megint megteszi a magáét!!Éppen akartam kérdezni, latom az eredményből,a D odatette magát, az O hogyan muzsikált? Leginkább DJ érdekel....
nagir
Kronos
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
5 hónapja
3 perc alatt 2 időkérés az sok csapatnak több mint elég 😊 Karácsonyi humor”
5 hónapja
baszd meg Jefferson, azt hittem tényleg megsérültél 😀
5 hónapja
Ettől a csapattól, kwrettol 24 kapott pont Minnesotaban vállalható 🤔A D megint megteszi a magáét!!Sajnos nem...
nagir
gyurczi
5 hónapja
3 perc van egy TD-re és 2 pontosra
5 hónapja
Nem hiszem el...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
A D megint megteszi a magáét!!Éppen akartam kérdezni, latom az eredményből,a D odatette magát, az O hogyan muzsikált? Leginkább DJ érdekel....
nagir
5 hónapja
A D megint megteszi a magáét!!Sajnos nem...
nagir
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
A D megint megteszi a magáét!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Sziasztok,most értem haza, pont ez az idióta rúgott 😕bakker lekell akasztani egy normális puntert jövőre 🤬
5 hónapja
Most már a többi meccset kell nézni meg a Washingtont és az indyt elkapni /(megint?
ozibozi
5 hónapja
Most már a többi meccset kell nézni meg a Washingtont és az indyt elkapni /(
5 hónapja
Miért kell magunkat megverni ezen a fontos meccsen...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Ez a skót is mehet Ricsivel amerre látnak
5 hónapja
Nevetséges baszki
5 hónapja
Picsábaaaaa már
5 hónapja
Devin Bush 2. körért vihető 😅Jövőre ha ez a DL egészséges marad kis LB tuninggal lesz itt baszott nagy aprításPont erre gondoltam, ha szerzünk egy értelmes off ball lbt, jó lesz ez
ozibozi
Henderson
5 hónapja
Törölt felhasználó
faszomat.
5 hónapja
Valamivel egyszerűbb lett volna az előbb az ellenfél rérfelén rámenni
5 hónapja
Plusz, ha még a kezdő CB-k is visszatérnekJövőre ha ez a DL egészséges marad kis LB tuninggal lesz itt baszott nagy aprításPont erre gondoltam, ha szerzünk egy értelmes off ball lbt, jó lesz ez
ozibozi
Henderson
5 hónapja
Jövőre ha ez a DL egészséges marad kis LB tuninggal lesz itt baszott nagy aprításPont erre gondoltam, ha szerzünk egy értelmes off ball lbt, jó lesz ez
ozibozi
5 hónapja
Azt hittem Ricsi azért még elejti a punt returnt vagy valamit csinál 😀
5 hónapja
Ez Nekem fájt!🫣