NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
68
13
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - New York Giants
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
Múltkor x-nek szurkoltKivételesen hajrá Óriások 😊Kivételesen? Minden meccsünkél beirod jóformán
dande2
CharlieF
több mint 1 éve
Minden Viks meccsen a Giantsnek szurkol?😆Kivételesen hajrá Óriások 😊Kivételesen? Minden meccsünkél beirod jóformán
dande2
CharlieF
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Pedig alakul ez!😁Hodgins > BellingerVárjunk még ezzel jó pár meccset😜😎
nagir
ozibozi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
ugye?Kiléptem a klubbólés beléptem a Hodgins fanok közé
vanek úr
vanek úr
több mint 1 éve
CharlieF
767
Kivételesen hajrá Óriások 😊Kivételesen? Minden meccsünkél beirod jóformán
dande2
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Jó, én is beleptem. (azért maradok Dánielnél is)Kiléptem a klubbólés beléptem a Hodgins fanok közé
vanek úr
vanek úr
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Zet
1 548
Hodgins
több mint 1 éve
Kivételesen hajrá Óriások 😊Látens szurkerünk vagy, Ne tagadd! 🤪
dande2
több mint 1 éve
Nagyon keményen megy a duma mind két részről! 😜
több mint 1 éve
Kivételesen hajrá Óriások 😊
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Tavaly vagy tavaly előtt volt vmi stat hogy lamarnál is nagyobb top speedje voltJones mindig ilyen fürge volt? Jól csináljaPedig ránézésre olyan lomhának tűnik, de Kendrickset is seggre ültette...
CharlieF
nagir
több mint 1 éve
Jones mindig ilyen fürge volt? Jól csináljaPedig ránézésre olyan lomhának tűnik, de Kendrickset is seggre ültette...
CharlieF
Szerkesztette: nagir
több mint 1 éve
CharlieF
767
Jones mindig ilyen fürge volt? Jól csinálja
több mint 1 éve
Hodgins > Bellinger
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Szép drive, nagy pacsi DJnek!de igen, ezt abszolút neki köszönhetük
Henderson
több mint 1 éve
Zet
1 548
Király volt
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Hodgins is mekkora igazolás volt!
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Szép drive, nagy pacsi DJnek!
több mint 1 éve
Szerencsétlen Neal valami borzalmas!😭
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
Mondjuk ráérünk amíg a Lions vesztésre áll
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nagyon sajátos ez a téli design a stadionban, fehér end zone, fehér ruhás szurkolók, a Vikings is fehérben van.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Azeez viszont király mióta visszatért
több mint 1 éve
vanek úr
1 890
csak félszemű, szóval ezek között még így is király lehetneBellinger a sérülése óta nem találja Magát!😞Mondhatni vakon van?
nagir
Henderson