Minnesota Vikings - New York Giants
5 hónapja
Bármi lesz az eredmény, én már elégedett vagyok mára 🤔 pedig csak 10 eorce nézem kb 😀Szoros meccset még nem buktunk idén
Kronos
5 hónapja
Most jöhet az a várva várt (és régóta érő)labdaszerzés. Yes, Prime Time Thibadeaux im looking at you
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
5 hónapja
Én meg csak ráijesztettem 😊Klubbtagsági még váltható 😎Én tudtam hogy érdemes maradni🙂
ozibozi
Henderson
5 hónapja
Bármi lesz az eredmény, én már elégedett vagyok mára 🤔 pedig csak 10 eorce nézem kb 😀
5 hónapja
Klubbtagsági még váltható 😎Én tudtam hogy érdemes maradni🙂
ozibozi
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
5 hónapja
Kibaszott hihetetlen, h ezt mi csinàltukNincs még vége
Zet

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Ha nincs a fumble és az elbaszott punt ez egy sima meccs lenne
5 hónapja
Fasza kis meccs lett ez így karira 😉✌️
5 hónapja
Bellinger is Back

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
Kibaszott hihetetlen, h ezt mi csinàltuk
5 hónapja
BeszaBehúúúú

5 hónapja
Vicc, bazz...
5 hónapja
Ez már rájátszás meccs...... 😀 yessss
5 hónapja
Mi sosem nyerunk 8 ponttal. 3-4 max
5 hónapja
Klubbtagsági még váltható 😎
5 hónapja
Hát ez hihetetlen, ilyet is tudunk
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
lehet, hogy túl gyors volt
5 hónapja
Mit mondtam
5 hónapja
Sok idő marad baszkiiii
5 hónapja
Yessssssssssssssss 😀
5 hónapja
Törölt felhasználó
OTT VAN BAZMEEEG!
5 hónapja
Azért nem először dobja bele az első emberbe a labdátDobott egy crucial int-t, azon kívül jó volt. (szerintem)A D megint megteszi a magáét!!Éppen akartam kérdezni, latom az eredményből,a D odatette magát, az O hogyan muzsikált? Leginkább DJ érdekel....
nagir
Kronos
Henderson
5 hónapja
Giants-Jefferson 16-24