NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - San Francisco 49ers
1 feliratkozó
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Ki kezdi a második félidőt?
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Meglepően jók vagyunk ma!😳Kihoztuk az első félidőből ami benne volt 😊
ZoliZoltán
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Warnert leszámítva, eddig a D alul múlja magát...Azért Bosa is hozza a kötelezőt...
red6t6
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Meglepően jók vagyunk ma!😳
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Boooosa!
2 hónapja
Idén az első TD amit kaptunk, másfél meccs kellett hozzá. Azt hogy a mai meccsen sem kapunk TD-t az nem volt bene, de a D jól ment eddig, és nem tudom miért kellene Darnoldnak még int-eket szórni... Jó második félidő lesz, eddig jobb a meccs mint amit vártam. Ha ki is kapunk, akkor az csak a papírforma, nem nekünk van veszteni valónk.
2 hónapja
Ezen a meccsen nem tudom elképzelni hogy Purdy megúszná a pick-et, szerintem benne van az ő játékában és a D-ben is.hát most ne fejeljétek ki lécci 😊
vsanyi132
2 hónapja
Felébredt a Frisco.
2 hónapja
Ezen a meccsen nem tudom elképzelni hogy Purdy megúszná a pick-et, szerintem benne van az ő játékában és a D-ben is.
2 hónapja
😆😆😆😆😆😆kedves SanyiHe???
kérlek húzd ki a fejed a seggedből
petey
vsanyi132
2 hónapja
XDDDDDDDDDDDkedves SanyiHe???
kérlek húzd ki a fejed a seggedből
petey
vsanyi132
a mi Sanyink, Shanny
2 hónapja
Cousins játékában is benne volt, rajta edződtünk az elmúlt években, nincs könnyű meccs.
2 hónapja
pont akartam mondani, hogy egy Darnold pick benne van bőven, és lőn 😀Mindig benne van.
petey
Lesz meg ma.
2 hónapja
pont akartam mondani, hogy egy Darnold pick benne van bőven, és lőn 😀
2 hónapja
Platypus
293
Ha megy a futás akkor ezt miért erőltettük?nem akartátok, hogy idő előtt vége legyen a meccsnek
Olinho18
2 hónapja
Olinho18
94
Ha megy a futás akkor ezt miért erőltettük?
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Hát úgy tűnik nem idén szakad meg a több mint 30 éves nyeretlenségi sorozatunk a Vikings otthonában...