NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - San Francisco 49ers
1 feliratkozó
2 hónapja
Zolika ne kotnyeleskedj bele vagy nálad van a gömb!? Akkor minden megoldás érdekel! 😀Ez magas labda volt.
Tapsi Hapsi
Sajnalom.😞
2 hónapja
Steve Ribbed
396
30+ év után sem tudunk itt győzni. Ez van...Gratula a Vikingsnek, megérdemlik a W-t.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Zolika ne kotnyeleskedj bele vagy nálad van a gömb!? Akkor minden megoldás érdekel! 😀
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Ma nekik minden, nekünk semmi.... ez csak 1 meccs a 17.- ből, nyílván nem gondolhattuk, hogy 17-0 lesz.... persze a Vikings meg azt hisz amit akar 😀
2 hónapja
wrexham
200
Purdy és Sanyi ma jól tolja
2 hónapja
vsanyi132 az eredményt nem tudod!? hátha....Sajnos nem, de tetszik amit látok 😊
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Olinho18
94
Ez túl szép, hogy igaz legyen 🤪
2 hónapja
Steve Ribbed
396
A minneapollis átok nagyon dolgozik...Semmi nem jön össze.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Szerintem altató gáz van a stadionon belül, csak a Vikings már immunis rá! 😀
2 hónapja
Ezaaaaaaaz!!!
2 hónapja
Steve Ribbed
396
Mi a faszomat csinálunk???
2 hónapja
Ez de kellett volna.... mindegy, a D innen visszahordja a picket 😊
2 hónapja
Tarsi
1 244
Ez az a meccs ami minden évben jön, semmi nem megy. Itt ma L lesz a vége.
2 hónapja
Steve Ribbed
396
teljesen fogalmatlan Sanyi. nem értem ezt a passzoljunk orrba-szájba tervet. mintha bepánikolt volna a csávó.Mason-nek is kell a pihenő...
petey
2 hónapja
teljesen fogalmatlan Sanyi. nem értem ezt a passzoljunk orrba-szájba tervet. mintha bepánikolt volna a csávó.
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Állítólag a Jets.- nek jó védelme van, mégsem szenvedtünk ennyit ellenük....
2 hónapja
Na végre sackeltük.