New England Patriots - Houston Texans
1 hónapja
az egy másik meccs leszHát baszki ez a Green Bay ellen kurvakevés lesz.én is így gondolom
LanceVance
fejes004
egyébként grat és hajrá a továbbiakban!
1 hónapja
Ne vonjatok le túl sokat ebből a meccsből, szar csapat ellen nehéz jól játszani... 😉Hát baszki ez a Green Bay ellen kurvakevés lesz.én is így gondolom
LanceVance
fejes004
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Belegondolva ,hogy már most jobb lehetne ha Majonéz nem ilyen fafejűNekünk nem az eredmény számít, hanem hogy Maye minél több tapasztaltot szerezzen.Sokminden közrejátszott....de jelenleg a Texans a jobb csapatRemélem nekimegyünkha láthatóan az ellenfél is leállt nekem fura ilyenkor, hogy a másik oldal meg kapar, aztán úgy tűnik majd mintha milyen szoros lett volna, pedig sima liba volt
Nomac
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Nomac
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Legalább Maye gyakorol,de legalább ma az elkapók érezhették nem potyából futkároznak a pályán😃
1 hónapja
Nekünk nem az eredmény számít, hanem hogy Maye minél több tapasztaltot szerezzen.Sokminden közrejátszott....de jelenleg a Texans a jobb csapatRemélem nekimegyünkha láthatóan az ellenfél is leállt nekem fura ilyenkor, hogy a másik oldal meg kapar, aztán úgy tűnik majd mintha milyen szoros lett volna, pedig sima liba volt
Nomac
NB2
ThundersNFL a Paraszt
1 hónapja
Sokminden közrejátszott....de jelenleg a Texans a jobb csapatRemélem nekimegyünkha láthatóan az ellenfél is leállt nekem fura ilyenkor, hogy a másik oldal meg kapar, aztán úgy tűnik majd mintha milyen szoros lett volna, pedig sima liba volt
Nomac
NB2
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
1 hónapja
Remélem nekimegyünkha láthatóan az ellenfél is leállt nekem fura ilyenkor, hogy a másik oldal meg kapar, aztán úgy tűnik majd mintha milyen szoros lett volna, pedig sima liba volt
Nomac
1 hónapja
Végre nem vérzik a szemem legalább is annyira nem 😀Ilyen meccsünk lesz még pár...Azért ez jobb mint az előzőek.
ParadSEC
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Ez legalább már nézhető...Ilyen meccsünk lesz még pár...Azért ez jobb mint az előzőek.
ParadSEC
zinedine5
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Remélem nekimegyünk
1 hónapja
Ilyen meccsünk lesz még pár...Azért ez jobb mint az előzőek.
ParadSEC
1 hónapja
garbage time Maye 😊
1 hónapja
Legalább Andersonnak adtunk egy szép napot....
Draft
1 hónapja
Ilyen meccsünk lesz még pár...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Csere QB.....
Draft
1 hónapja
Ilyen fos fal ellen öreganyám is jó lennekurva anyját aki ezt az O falat összeraktaAzért Anderson kurvajó
NB2
LanceVance
Draft
1 hónapja
kurva anyját aki ezt az O falat összeraktaBaszódjon meg mindenki
NB2
Draft
1 hónapja
kurva anyját aki ezt az O falat összerakta
1 hónapja
Azt valaki elmagyarázza nekem hogy most amikor Maye kifutott miért nem állt meg az óra?
1 hónapja
Imitheking
1 881
Szepen le lett zullesztve ez a D. Ettol feltem, hogy kozeleben sem lesznek BB D-jenek.
1 hónapja
3-an mentek bazmeg!!!