NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Indianapolis Colts
több mint 1 éve
MacJ nak nem kellene dobni csak handoffolni a rb-nek. Csávò másra nem jò, fölleg ilyen fal mögött
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
mi a faxért nem futottunk 2, nyüves yardot talán össze tudtunk volna hozni
több mint 1 éve
Én nem Mekirol beszéltem,hanem csapatról. Amúgy bottom 3 vagy bottom 5, a mondanivaló szempontjából nem érzek különbséget.Hát azért a szerelem doktor hidd el gyengébb mint Jones.Az Arizona Murray sérülése miatt volt gyenge,a Packersnek is voltak felvillanasai. És igen ,a Bears és a Panthers szintjén vagyunk. Szerintem…Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Láttál Arizona Bears Packers Carolina meccseket?
kolok1972
G.P.
kolok1972
G.P.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
ennek a passznak mi értelme volt? 😊Ennek a passznak mi értelme volt? 😊
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
MOMENTUM...Ja nem ide🤣🤣🤣
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
ennek a passznak mi értelme volt? 😊
több mint 1 éve
G.P.
420
Hát azért a szerelem doktor hidd el gyengébb mint Jones.Az Arizona Murray sérülése miatt volt gyenge,a Packersnek is voltak felvillanasai. És igen ,a Bears és a Panthers szintjén vagyunk. Szerintem…Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Láttál Arizona Bears Packers Carolina meccseket?
kolok1972
G.P.
kolok1972
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Az Arizona Murrayvel is gyenge. Max nem leszünk 1/1 esélyesek, de a top3-ban ettől még simán ott lehetünk. Vagy nagyon max a 4. helyen.Az Arizona Murray sérülése miatt volt gyenge,a Packersnek is voltak felvillanasai. És igen ,a Bears és a Panthers szintjén vagyunk. Szerintem…Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Láttál Arizona Bears Packers Carolina meccseket?
kolok1972
G.P.
kolok1972
több mint 1 éve
Az Arizona Murray sérülése miatt volt gyenge,a Packersnek is voltak felvillanasai. És igen ,a Bears és a Panthers szintjén vagyunk. Szerintem…Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Láttál Arizona Bears Packers Carolina meccseket?
kolok1972
G.P.
több mint 1 éve
Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Ha nem Belichick lenne az, aki, nem tartanám irreálisnak, hogy elköszönnek tőle ezután a teljesítmény után. (Ez akkor is minősíthetetlen, ha a végén valahogy megnyernénk.)
kolok1972
Bár a szezonnak így is lőttek, elegánsabb a végén elválni.
több mint 1 éve
G.P.
420
Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Láttál Arizona Bears Packers Carolina meccseket?
kolok1972
több mint 1 éve
Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.
több mint 1 éve
legalább rúgná oldalra, hogy oldalt kimenjen és ne a 20-asról jöjjenek
több mint 1 éve
Ez miért nem passzol? MIért nem dobja ki legalább???
több mint 1 éve
Jelentem a stadionból, hogy a Pats sikeres mezőnygólja lett a "félidő játéka"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna,hogy egyszer a Newton féle ( amúgy szinten nezhetetlen ) meccsekre egyszer pozitív emlékként fogok visszaemlékezni.Én meg magamat dicsérem, hogy a szezon előtt ki akartam menni erre a meccsre, de aztán ejtettem a tervet. Milyen okos döntés volt! Ezért a pénzért ezt a teljesítményt kapni - maga lenne a gutaütés.
kolok1972
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna,hogy egyszer a Newton féle ( amúgy szinten nezhetetlen ) meccsekre egyszer pozitív emlékként fogok visszaemlékezni.
több mint 1 éve
rakják már rendbe ezt a k...a O falat, mert így kb lehetetlenvazze a 2. 3&out volt
tényleg csak Mincsiben bízhatunk, hogy dob egy picksixet
több mint 1 éve
Ez a 4. sack volt, vagy volt még, amiről lemaradtam ?Nem maradtál le semmiről...
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez a 4. sack volt, vagy volt még, amiről lemaradtam ?
több mint 1 éve
Ez egyszerűen siralmas. Minden vonatkozásban. A QB leütközi a saját RB-jét...
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez a meccs mint a csütörtök éjjeli.ezért is nézem inkább végig a pool meccset 😀 néha átkapcsoltam azért
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Ez a meccs mint a csütörtök éjjeli.
több mint 1 éve
Sima L hacsak Mincsi meg nem nyeri nekünk