NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Indianapolis Colts
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
WIlliams annak van kikiáltva, csak ő már 1/2-n sem lesz elérhető, nem hogy 3. helyen. Maye Joneshoz képest fejlődésnek tűnne, de lehet ő lesz az 1/2. Itt sok múlik azon, hogy kié lesz az a 2. pick. Ha a miénk, mi nem vszínű, hogy qb-t húzunk. Viszont benne van, hogy valaki olyan ajánlatot tesz nekünk, hogy hátracserélünk, és akkor kiviszik Maye-t is. Ezért írtam, hogy fel kell cserélni 1/2-re. A többi qb a drafton meg bizonytalan. Boom or bust szintűek.És van ilyen most? Mert én nem hallom hogy korszakos tehetségek jönnének ki idén... Márpedig ebbe a csapatba jelenleg ilyen kellene hogy el tudja maszkolni a többiek hiányosságait...Ez is igaz csak 3 pickre kit vinnél?Sanyi ért az offense-hez. A Patsnél ilyen nincs a FO-ban. Más kérdés, hogy ott van skill személyzet is.NEM feltétlen . nyilván nen jövöre kell 14-15 győzelem de pl a Chiefnél nincs elkapo 49ersnél Williams kiesése ota szar a fal és valahogy mégis pofásabb az offense.Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
Castleai01
southmiki
shagi0206
Falembert-attol 1 fecske bem csinál nyarat.
Védelmbe meg tökmindegy ki jönne ha Billbá marad akkor a védelem rendben lessz.
QB kell választani akki jobban lát a pályán , nem fossa össze a magát,jobban dob stb.
southmiki
Castleai01
több mint 1 éve
És van ilyen most? Mert én nem hallom hogy korszakos tehetségek jönnének ki idén... Márpedig ebbe a csapatba jelenleg ilyen kellene hogy el tudja maszkolni a többiek hiányosságait...Ez is igaz csak 3 pickre kit vinnél?Sanyi ért az offense-hez. A Patsnél ilyen nincs a FO-ban. Más kérdés, hogy ott van skill személyzet is.NEM feltétlen . nyilván nen jövöre kell 14-15 győzelem de pl a Chiefnél nincs elkapo 49ersnél Williams kiesése ota szar a fal és valahogy mégis pofásabb az offense.Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
Castleai01
southmiki
shagi0206
QB kell választani akki jobban lát a pályán , nem fossa össze a magát,jobban dob stb.
southmiki
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ha ti lesztek az 1/3, fel kell cserélni 1/2-re 😊 Mint legutóbb a Texans.Ez is igaz csak 3 pickre kit vinnél?Sanyi ért az offense-hez. A Patsnél ilyen nincs a FO-ban. Más kérdés, hogy ott van skill személyzet is.NEM feltétlen . nyilván nen jövöre kell 14-15 győzelem de pl a Chiefnél nincs elkapo 49ersnél Williams kiesése ota szar a fal és valahogy mégis pofásabb az offense.Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
Castleai01
southmiki
shagi0206
southmiki
több mint 1 éve
southmiki
654
Ez is igaz csak 3 pickre kit vinnél?Sanyi ért az offense-hez. A Patsnél ilyen nincs a FO-ban. Más kérdés, hogy ott van skill személyzet is.NEM feltétlen . nyilván nen jövöre kell 14-15 győzelem de pl a Chiefnél nincs elkapo 49ersnél Williams kiesése ota szar a fal és valahogy mégis pofásabb az offense.Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
Castleai01
southmiki
shagi0206
több mint 1 éve
az összes normális játékunkat szétkúrja valami fegyelmezetlenség
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Azért az durva, hogy Franklin eddig 1 meccsen maradt 10 tackle alatt. Brutál számokat hoz.
több mint 1 éve
TD kell 😕
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Gondoltam, belenézek, hol tart ez a meccs. Gólzáporos, látom 🙂
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Sanyi ért az offense-hez. A Patsnél ilyen nincs a FO-ban. Más kérdés, hogy ott van skill személyzet is.NEM feltétlen . nyilván nen jövöre kell 14-15 győzelem de pl a Chiefnél nincs elkapo 49ersnél Williams kiesése ota szar a fal és valahogy mégis pofásabb az offense.Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
Castleai01
southmiki
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Hát na ez gyenge egy meccs. Aki most nő bele NFL-be nem érti mi mit néz ezen az aki látta Bradyt és Paytont. Hát na a 2 csapat gyötrelem és nem csak ma.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
southmiki
654
NEM feltétlen . nyilván nen jövöre kell 14-15 győzelem de pl a Chiefnél nincs elkapo 49ersnél Williams kiesése ota szar a fal és valahogy mégis pofásabb az offense.Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
Castleai01
több mint 1 éve
faxom az ST-be
több mint 1 éve
Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.Tök mindegy hogy ki lesz a QB jövőre ha nincs normális O-fal hogy megvédje és legit elkapó célpontok akik el is tudnak szakadni a védőtől... 😕
southmiki
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
southmiki
654
Na az ilyen passzok miatt kell Qb-t draftolni az 1 körben.
több mint 1 éve
Fg bement?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
3 pontot csináltunk három negyed alatt. Hát ez mindennek az alja.
több mint 1 éve
Futás legalább most megy... 😛
több mint 1 éve
Milyen fokozatban játszunk?Ergya
Gagyi
Fos
Na menjektek a faszomba?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
H2H-nek latszottpuncifoci
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
puncifoci
több mint 1 éve
35 yardrol…A kicker pick sem látszik annyira jónak most.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
G.P.
420
A mondanivalóban nincs. A top 2 QB viszont elmegy.Én nem Mekirol beszéltem,hanem csapatról. Amúgy bottom 3 vagy bottom 5, a mondanivaló szempontjából nem érzek különbséget.Hát azért a szerelem doktor hidd el gyengébb mint Jones.Az Arizona Murray sérülése miatt volt gyenge,a Packersnek is voltak felvillanasai. És igen ,a Bears és a Panthers szintjén vagyunk. Szerintem…Az a nagyobb baj,hogy nem csak a merlegunket tekintve vagyunk bottom 3 csapat,hanem a jatekunkat tekintve is. És ezzel ideje lenne szembenézni.Láttál Arizona Bears Packers Carolina meccseket?
kolok1972
G.P.
kolok1972
G.P.
kolok1972
több mint 1 éve
Sebaj lesz téma megint a hétre BB- kirúgják vagy sem ill. Kit draftolu k a top 5. ben..
Szerkesztette: ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich