New England Patriots - New York Jets
6 hónapja
Vakeger biro miatt challengelni...szerintem kilépett 1 yarddal előtte, nem?
Beki
6 hónapja
Vakeger biro miatt challengelni...
6 hónapja
Ez bazdmeg így éjfélig fog tartani.
6 hónapja
A punt coverage egész jó eddig, ha valami pozitívat keresünk... 😛A reklámok se rosszak😂
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
6 hónapja
A punt coverage egész jó eddig, ha valami pozitívat keresünk... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
6 hónapja
Hjiijj, ez milyen jó játék volt 😀Nem birtokolta a labdát, mert csak 2 lépést tett meg, nem 3-at mikor kiütötték a kezéből
Fumbli, visszahordás TD vonalhoz, aztán ott visszaszerzés? 😀
Mi miatt fújták amúgy vissza, nem hallottam.
Lúdas Solymi
6 hónapja
Hjiijj, ez milyen jó játék volt 😀Fumbli, visszahordás TD vonalhoz, aztán ott visszaszerzés? 😀
Mi miatt fújták amúgy vissza, nem hallottam.
6 hónapja
Ez egy hulladék O O-staffal együtt.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
6 hónapja
Szerintem a foci szellem szerint ez fumble volt
6 hónapja
Megint nyomunk egy jò kis trash Offenset
6 hónapja
nagyon rendbe raktuk a falat 😕2 mp alatt kaptuk a sacket😂🤣
NB2
ParadSEC
Parades tamadas volt ez isVakok közt aki hamarabb lesz félszemű az lesz a király
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Offense háború
6 hónapja
Parades tamadas volt ez is
6 hónapja
nagyon rendbe raktuk a falat 😕2 mp alatt kaptuk a sacket😂🤣
NB2
6 hónapja
Parádés kezdés
6 hónapja
Na akkor marad minden a régiben?
6 hónapja
nagyon rendbe raktuk a falat 😕
6 hónapja
Üdv!Az egészen siralmas volt.
VB meccs után, remélem ez jobb színvonalú lesz 😊
NB2
6 hónapja
Havas meccs van?A Buffalo pl Detroitban játszik otthon
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 hónapja
20-17 lesz ide 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
lehet tudni miért a csúszás?Katarban sörért állnak sorba a szurkolók és megvárjuk őket
NB2
6 hónapja
Húzzuk ezt be!
6 hónapja
lehet tudni miért a csúszás?
6 hónapja
Hali! Van egy jó streamje valakinek? Előre is köszireddit.nflbite.com/game/new-england-patriots-vs-new-york-jets-live-stream-3/
ParadSEC
Tessék elmenteni:
reddit.nflbite.com/