New England Patriots - New York Jets
6 hónapja
Ez elég se volt jó rúgás...nem megy a holdernek vagy ennyire fúj a szél, hogy már a második marad ki?2. Nál állt a zászlò, az elsőnél volt nagy szélroham
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
6 hónapja
Ez elég se volt jó rúgás...nem megy a holdernek vagy ennyire fúj a szél, hogy már a második marad ki?Nagy a szél
Lúdas Solymi
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Hát aki ma TD-t talál viszi is a meccset...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
6 hónapja
Vakeger Wilsonnak is ideje lenne mutatni vmit vegreJa jòl jönne egy int😂
Beki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
6 hónapja
Ez elég se volt jó rúgás...nem megy a holdernek vagy ennyire fúj a szél, hogy már a második marad ki?
6 hónapja
Vakeger Wilsonnak is ideje lenne mutatni vmit vegre
6 hónapja
Folk hozzá gyökérkedik az Offenshez
6 hónapja
Ezt azért már tényleg nem hiszem el 😕(((((((((((((((
6 hónapja
Meki is, nem igaz, hogy nem látja, hogy eleve a védő ott áll az emberen és mégis odapasszolja 😊))és ez nem az első!!! csak ma volt belőle 2!
6 hónapja
Ezek a playcallok egyre gázabbak
6 hónapja
2&27nél screen???FG távolságot akartak szerintem 😀
Burkus
Lesz ez még így se!
6 hónapja
Folk ma tényleg segít minket
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
6 hónapja
2&27nél screen???
6 hónapja
Remélem azért lesz field goal távolságunk...
6 hónapja
Hova ment a 3 LB es Whitehead?Whitehead szokásos helyre, egy hulladék az ember mióta itt van, őt eléggé benézte JD.
Beki
6 hónapja
tényleg menjünk már a picsába, megint kijvönk az FG-ből
6 hónapja
Ez mindket csapatra ervenyes sajnosHát ez a védelem többet érdemelne a támadóktól 😕De legalább a védelem jó.Azt azért nehezen hiszem el, hogy a szezon 10. meccsére ezt az offense-t sikerült összerakni. 3:3 a félidőben otthon... Uramég.Topin ezt is megmagyarázza majd...a fű rossz felé nőtt
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
Jó, csak vicceltem.
ötös műhold
Burkus
6 hónapja
Hova ment a 3 LB es Whitehead?
6 hónapja
Na most majd Mac megrázza magát, Matty P. meg a lovak közé hajítja a gyeplőt!!! 😉Csak valaki szóljon az O-falnak is...
Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
6 hónapja
Kíváncsi vagyok, hogy van-e 100 net yardunk, szánalmas baszdmeg
6 hónapja
Hát ez a védelem többet érdemelne a támadóktól 😕De legalább a védelem jó.Azt azért nehezen hiszem el, hogy a szezon 10. meccsére ezt az offense-t sikerült összerakni. 3:3 a félidőben otthon... Uramég.Topin ezt is megmagyarázza majd...a fű rossz felé nőtt
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
Jó, csak vicceltem.
ötös műhold
6 hónapja
Na most majd Mac megrázza magát, Matty P. meg a lovak közé hajítja a gyeplőt!!! 😉
6 hónapja
Lapos Tojás humuszDe legalább a védelem jó.Azt azért nehezen hiszem el, hogy a szezon 10. meccsére ezt az offense-t sikerült összerakni. 3:3 a félidőben otthon... Uramég.Topin ezt is megmagyarázza majd...a fű rossz felé nőtt
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
Jó, csak vicceltem.
ötös műhold
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
De legalább a védelem jó.Azt azért nehezen hiszem el, hogy a szezon 10. meccsére ezt az offense-t sikerült összerakni. 3:3 a félidőben otthon... Uramég.Topin ezt is megmagyarázza majd...a fű rossz felé nőtt
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
Jó, csak vicceltem.