New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
Itt Panthers playoff lesz mindenki meglássa 😀TocaA Brownsszal is komoly gondjaink vannak...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Itt Panthers playoff lesz mindenki meglássa 😀TocaCam épp meghallotta ezt, rá is ijesztettél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
széthullás.com
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Itt Panthers playoff lesz mindenki meglássa 😀
több mint 10 éve
maradj is a padon Stevie
több mint 10 éve
DEVONTA LEVONTA!
több mint 10 éve
dávontéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
kéremkapcsojjaki
több mint 10 éve
Nekem nem ismeretlen a dolog, mert ilyet láttam tegnap a Phily meccsen is, szóval átérzem a helyzeteteket 😀
több mint 10 éve
Csak én látom úgy vagy tényleg az öltözőben maradt a NO secMirrMurrMiért, az 1. félidőben kinn voltak? 😕
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Csak én látom úgy vagy tényleg az öltözőben maradt a NO secMirrMurrkijöttek bármikor is?
több mint 10 éve
Csak én látom úgy vagy tényleg az öltözőben maradt a NO sec
több mint 10 éve
az atlanta srácok miért nem jöttek közös meccsnézésre?adam77én 1. úgy döntöttem, hogy szeretnék a kocsira rákölteni így nagy hirtelen egy fizetést... 😀
2. úgy be*asztam pénteken, hogy még most is szarul vok 😀
több mint 10 éve
Futtatni akarták az órát a kis huncutok...2ből 1x passzolhattak volna én szerintem, főleg 2 & rövidnél, mindegy nem veszünk össze ezen.TocaIgen, úgy. A 3rd down play teljesen jó volt, a blokkok ott voltak, Rodgers elbaszta.Úgy hogy Julioval rendre megoldották a rövid szitukat és folyamatosan töltve volt a box? Hááát.Toca3 futás, okos...TocaMost az, hogy két yardot két kísérletből nem tudnak megcsinálni, nem playcalling hibaJakehomer
Ha 3rd&short incomplete van, akkor meg azért hülye az OC.Jakehomer
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Azért érdekes, hogy itt ugyan az ami tegnap RTP volt a Phily ellen az ma a Atlanta ellen nem az
több mint 10 éve
2ből 1x passzolhattak volna én szerintem, főleg 2 & rövidnél, mindegy nem veszünk össze ezen.Igen, úgy. A 3rd down play teljesen jó volt, a blokkok ott voltak, Rodgers elbaszta.Úgy hogy Julioval rendre megoldották a rövid szitukat és folyamatosan töltve volt a box? Hááát.Toca3 futás, okos...TocaMost az, hogy két yardot két kísérletből nem tudnak megcsinálni, nem playcalling hibaJakehomer
Ha 3rd&short incomplete van, akkor meg azért hülye az OC.Jakehomer
több mint 10 éve
idei penalty rekord lesz ma ebből...
több mint 10 éve
az atlanta srácok miért nem jöttek közös meccsnézésre?adam77befostunk
több mint 10 éve
Igen, úgy. A 3rd down play teljesen jó volt, a blokkok ott voltak, Rodgers elbaszta.Úgy hogy Julioval rendre megoldották a rövid szitukat és folyamatosan töltve volt a box? Hááát.Toca3 futás, okos...TocaMost az, hogy két yardot két kísérletből nem tudnak megcsinálni, nem playcalling hibaJakehomer
Ha 3rd&short incomplete van, akkor meg azért hülye az OC.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Brees, azért ilyen passzokat ne már...
több mint 10 éve
az atlanta srácok miért nem jöttek közös meccsnézésre?