New York Giants – Atlanta Falcons
több mint 10 éve
behúztam Benjamint FA-ról a héten fantasyban, 37 pontot csinált egy félidő alatt.. kis szépséghiba, h a padon hagytam
több mint 10 éve
mi is bebasznánk ha minden 3&10 futásnál innánk 😀
több mint 10 éve
de kár, h nem futotta meg TD-re 😀
több mint 10 éve
bár megmondom őszintén ilyen homály kezdés után én már ezzel is elégedett vagyok..egy FG jól jönnejah, minimum 😊
balu10
Szesze
több mint 10 éve
Tehát 1 negyed alatt taccsra vágtad magad.értem : Dnekem voltPreston Parker ivós játék, valaki?ez amúgy nagyon gonosz.tavaly szerveztünk volna egy mike smith versenyt,fixen vége lett volna mindenkinek 😀
shawnka
Kenny
orrtúrás - 1 feles
céltalan távolbanézés az oldalvonalon - 2 feles
random időkérés - JD fenékig
shawnka
több mint 10 éve
nekem voltPreston Parker ivós játék, valaki?ez amúgy nagyon gonosz.tavaly szerveztünk volna egy mike smith versenyt,fixen vége lett volna mindenkinek 😀
shawnka
Kenny
orrtúrás - 1 feles
céltalan távolbanézés az oldalvonalon - 2 feles
random időkérés - JD fenékig
több mint 10 éve
szép volt Ayers!
több mint 10 éve
szép
több mint 10 éve
jó ez gatya :/ így nem nyerünk baszki a második félidőre össze kell kapni magunkat
több mint 10 éve
mehet 😊Preston Parker ivós játék, valaki?de csak ha elkapja akkor iszom 😀 ( nincs itthon semmi iható)
shawnka
trii
több mint 10 éve
Preston Parker ivós játék, valaki?ez amúgy nagyon gonosz.tavaly szerveztünk volna egy mike smith versenyt,fixen vége lett volna mindenkinek 😀
shawnka
több mint 10 éve
nah hát csak sikerült biztosítani a lehetőséget, deja vú
több mint 10 éve
Preston Parker ivós játék, valaki?
több mint 10 éve
Parker a szokásos.. fújjolják is rendesenilyenkor fáj legjobban Cruz hiánya!
Szesze
több mint 10 éve
Parker a szokásos.. fújjolják is rendesen
több mint 10 éve
minek rohanunk????
több mint 10 éve
pfff, Beckham viszont mindent megold tényleg
több mint 10 éve
Odell teljesen para, már értem miért lehet annyi 13-as mezt venni Manhattanben :/
több mint 10 éve
És mi lenne ha nem lenne Manning?😮 Mi lenne ha nem lett volna anno Strahan és LT sem?😮imádom a vintage Lions stílusotokat 😀 😀 😀tényleg, mi lenne, ha nem lenne OBJ se? 😀para.. 😀
Szesze
trii
shawnka
több mint 10 éve
ha az volt a célunk, h még legyen időnk a félidő végén kapni egy TD-t, mint a Dallas ellen akkor értem, egyébként nem annyira
több mint 10 éve
ki a fasz érti meg ezt a playhívást..? miért nem vártuk meg a 2 min w.-t a 2nd downnal? azt hittem azért futottunk elsőre, annak legalább lett volna némi értelme, így semmi