NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New York Jets - Chicago Bears
több mint 1 éve
Borom itt a világát nem tudta.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Huffot jo otlet blokkolatlanul atengedni.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Huff zsak
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Ú az a Mooney sérülés eléggé fájdalmas volt még képernyőn keresztül isRemélem nem térd hanem boka. Bár ez lehet sipcsont, szárkapocs is. Mindenesetre súlyosnak tűnik sajnos.
Wester
több mint 1 éve
Ú az a Mooney sérülés eléggé fájdalmas volt még képernyőn keresztül is
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Mooney is megsérült. Nem láttam hogy ez non contact volt avagy sem.Legyen vége ennek egy szoros vereséggel, további sérülés nélkül.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Bassza meg a csicska vedelem
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Szerencsed Mann
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
2. és 17-nél felállunk futásra és láss csodát futunk, eredmény: 4 yard és 3 és 13. Zseniális.Egész szezonban ezt csináljuk, s ameddig ilyen marad a fal én ezen nem is csodálkozok.
hpeter93
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Mustipher megint. Egy center rendkívül kell majd3&13.Siemian... Ott volt a play Montynak egy jó passzal. Egyszerűen ezek a hibák elfogadhatatlanok.
több mint 1 éve
2. és 17-nél felállunk futásra és láss csodát futunk, eredmény: 4 yard és 3 és 13. Zseniális.
több mint 1 éve
ricsiii83
1 339
naigen, nem tudomNyilvan ez igy van, nem is ezert irtam. Hanem, hogy nagy kulonbseg ZW es o kozte, hogy o ad eselyt az amugy tehetseges tamadoknak playt csinalni, jo helyzetben adja oda nekik a labdat stb. ZW-nel csomoszor elofordult, hogy annyit vart vele, vagy szar helyre dobta, hogy joval kevesebb YAC lett belole mint amennyi lehetett volna.White-nak amugy mar masodik meccse, hogy olyan szamokat hoz, amelyekhez ZW kozeleben nem volt egyszer sem.le a kalappal előtte, de volt 3 akkora jatek az elkapoktol ahol boduletes yardot hoztak mar a foldon. nyilvan ehhez kell ez a kaprazatos D, de ugyse a statisztika szepsege, jol nez ki csak nem adja vissza a valoságot
Apex
Fields utolsó 3 intjéből 2 abszolut nem az ő sara, de az ő neve mellé kerül a negativ stat
ricsiii83
Apex
mi ment félre ZWnél.. bár én sosem tartottam őt akkor tehetségnek, mint ahogy az amcsi szakértők felszopták.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Nyilvan ez igy van, nem is ezert irtam. Hanem, hogy nagy kulonbseg ZW es o kozte, hogy o ad eselyt az amugy tehetseges tamadoknak playt csinalni, jo helyzetben adja oda nekik a labdat stb. ZW-nel csomoszor elofordult, hogy annyit vart vele, vagy szar helyre dobta, hogy joval kevesebb YAC lett belole mint amennyi lehetett volna.White-nak amugy mar masodik meccse, hogy olyan szamokat hoz, amelyekhez ZW kozeleben nem volt egyszer sem.le a kalappal előtte, de volt 3 akkora jatek az elkapoktol ahol boduletes yardot hoztak mar a foldon. nyilvan ehhez kell ez a kaprazatos D, de ugyse a statisztika szepsege, jol nez ki csak nem adja vissza a valoságot
Apex
Fields utolsó 3 intjéből 2 abszolut nem az ő sara, de az ő neve mellé kerül a negativ stat
ricsiii83
több mint 1 éve
ricsiii83
1 339
White-nak amugy mar masodik meccse, hogy olyan szamokat hoz, amelyekhez ZW kozeleben nem volt egyszer sem.le a kalappal előtte, de volt 3 akkora jatek az elkapoktol ahol boduletes yardot hoztak mar a foldon. nyilvan ehhez kell ez a kaprazatos D, de ugyse a statisztika szepsege, jol nez ki csak nem adja vissza a valoságot
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
White-nak amugy mar masodik meccse, hogy olyan szamokat hoz, amelyekhez ZW kozeleben nem volt egyszer sem.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Szedd ki bazmegMeg 5 yard maradt benne igy is kb
Apex
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
tüsi ott a d line sack xdPass coverageben vannak hibái. Illetve sebességben látszik, hogy nem Roquan.
Sandborn szerintem most jatsza
magat be a jövő évi kezdő ee
ricsiii83
De futás ellen jobb védő, ez teljesen egyértelmű.
több mint 1 éve
tüsi ott a d line sack xdNekem Sanbornnál Hilenmeyer érzésem van eddig, egy jó munkásember.
Sandborn szerintem most jatsza
ricsiii83
több mint 1 éve
Apex
2 980
Szedd ki bazmeg
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Greg the Leg
több mint 1 éve
ricsiii83
1 339
tüsi ott a d line sack xdSandborn szerintem most jatsza
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Én már el is felejtettem, hogy néz ki egy sack, olyan rég láttam.Majd két hónapja volt DL játékos sack. Hihetetlen.
hpeter93