New York Jets - Cleveland Browns
több mint 3 éve
GTom
243
... megint kezd elfogyni a nafta az O-nál ...
több mint 3 éve
sendejo adja vissza az esélyt, kínomba nevetek 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tesók nem ez az ürge rugdosott kapufákat a brummogóknál?
több mint 3 éve
Parkey is eltakarodhatna messzire
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez most egy szándékosan gyenge extra volt, vagy Parkey rúgóereje ennyi? 😀
több mint 3 éve
parkey kapufa, szokás szerint 😀
több mint 3 éve
Pityu Gyor
976
Ja ezt megbeszeltük. De ugy néz ki ennyi volt, innét már kikapunk1 héttel korábban kezdheted a HC keresést.Gaset igy is ugy is kibassz@k...A Jagset nagyon verik. Nincs okunk nem nyerni....De...h kibasszák Gaset még holnap és legyünk túl ezen az egészen.
Pityu Gyor
Attól nem lesz nagyobb a Jets cerkája h ma megverünk egy covid miatt meggyengített Browns-t, vagy egy rohadt jelentéktelen meccsen a Patset.
Beki
Pityu Gyor
Beki
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
1 héttel korábban kezdheted a HC keresést.Gaset igy is ugy is kibassz@k...A Jagset nagyon verik. Nincs okunk nem nyerni....De...h kibasszák Gaset még holnap és legyünk túl ezen az egészen.
Pityu Gyor
Attól nem lesz nagyobb a Jets cerkája h ma megverünk egy covid miatt meggyengített Browns-t, vagy egy rohadt jelentéktelen meccsen a Patset.
Beki
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Pityu Gyor
976
Gaset igy is ugy is kibassz@k...A Jagset nagyon verik. Nincs okunk nem nyerni....De...h kibasszák Gaset még holnap és legyünk túl ezen az egészen.
Pityu Gyor
Beki
Green is green
több mint 3 éve
MC12
6 359
Ne etesd a trollt 😊Az összefüggés az h Twitteren mindenki sóhajtozik h Darnold milyen jól tolja ma és ezért nehéz a döntés jövőre vele kapcsolatban. 2 elrontott védekezés után passzolt TD-t.Vágesz hogy nem komázod DarnitEzt ne kérdőjelezzétek meg és az igazságot írtam.Liga legszarabb QBját naggyá teszitek...Tesa te most kinek szurkolsz ?
Beki
Kérdezem má meg
VvAlekosz
Beki
Csak furcsán osztod az igét
VvAlekosz
Beki
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az összefüggés az h Twitteren mindenki sóhajtozik h Darnold milyen jól tolja ma és ezért nehéz a döntés jövőre vele kapcsolatban. 2 elrontott védekezés után passzolt TD-t.Vágesz hogy nem komázod DarnitEzt ne kérdőjelezzétek meg és az igazságot írtam.Liga legszarabb QBját naggyá teszitek...Tesa te most kinek szurkolsz ?
Beki
Kérdezem má meg
VvAlekosz
Beki
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Vágesz hogy nem komázod DarnitEzt ne kérdőjelezzétek meg és az igazságot írtam.Liga legszarabb QBját naggyá teszitek...Tesa te most kinek szurkolsz ?
Beki
Kérdezem má meg
VvAlekosz
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szépen szórja Baker a lézereket, de elég pontatlan.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt ne kérdőjelezzétek meg és az igazságot írtam.Liga legszarabb QBját naggyá teszitek...Tesa te most kinek szurkolsz ?
Beki
Kérdezem má meg
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Liga legszarabb QBját naggyá teszitek...Tesa te most kinek szurkolsz ?
Beki
Kérdezem má meg
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Egyik része megvan. 😀Azt nem mondtam hogy egyszerű lesz 😊)))Csak most le kellene zavarni gyorsan a Jets offenset még ebben a negyedben, vagy vmi turnovert összeszedni.Hát 23:3 helyett 20:10 és 18 perc visssza...nincs ez lefutva.Na talán momentum....ha innen se akkor sehonnan...
MC12
Sok ez a 17 pont közte és tudva h 1.5 negyed van még.
Beki
MC12
Beki
MC12
több mint 3 éve
Hali, most kapcsoltam ide, hadd kérdezzem meg tiszteletteljesen, hogy MI A FASZ?jókor jöttél, így láthasz egy újabb jets leolvadást és browns győzelmet
Nem úgy volt hogy a Cleveland a PO-ért, Jets meg az 1/1-ért megy?
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
MC12
6 359
Azt nem mondtam hogy egyszerű lesz 😊)))Csak most le kellene zavarni gyorsan a Jets offenset még ebben a negyedben, vagy vmi turnovert összeszedni.Hát 23:3 helyett 20:10 és 18 perc visssza...nincs ez lefutva.Na talán momentum....ha innen se akkor sehonnan...
MC12
Beki
MC12
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A Jagset nagyon verik. Nincs okunk nem nyerni....De...h kibasszák Gaset még holnap és legyünk túl ezen az egészen.
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Csak most le kellene zavarni gyorsan a Jets offenset még ebben a negyedben, vagy vmi turnovert összeszedni.Hát 23:3 helyett 20:10 és 18 perc visssza...nincs ez lefutva.Na talán momentum....ha innen se akkor sehonnan...
MC12
Beki
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 359
Hát 23:3 helyett 20:10 és 18 perc visssza...nincs ez lefutva.Na talán momentum....ha innen se akkor sehonnan...
MC12
Beki
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Hali, most kapcsoltam ide, hadd kérdezzem meg tiszteletteljesen, hogy MI A FASZ?Nem úgy volt hogy a Cleveland a PO-ért, Jets meg az 1/1-ért megy?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Ó, bassz, pedig nektek szurkolnék, ha bemennétek!Ha nyeri az összes meccsét a colts, miami, ravens akk nekünk a 11-5 se elégilyen rekord van amúgy h 15 év alatt kétszer nem bejutni POba 10-6al?Mi van akkor, ha ma kikaptok, minket vertek, de a Ravens nyer kettőt? Akkor is bennt vagytok?
P@trik
Willie Parker
P@trik