New York Jets - Las Vegas Raiders
több mint 3 éve
Valami nincs rendben most itt...
több mint 3 éve
Surda
3 297
Hmm, jönnek a blitzek és Carr már bénáskodik isEzt nem is értem, ennyi év után h nem tudta megtanulni.
Bruce
több mint 3 éve
Hmm, jönnek a blitzek és Carr már bénáskodik is
több mint 3 éve
Surda
3 297
Mr. RELIABLE
több mint 3 éve
Surda
3 297
Ja, mert hideg van!Csak ne sackeljék Carr-tLehet hogy egy 40-40 körüli meccset fogunk látni?Optimista vagy az O-nkal
Bruce
Surda
Bruce
több mint 3 éve
Csak ne sackeljék Carr-tLehet hogy egy 40-40 körüli meccset fogunk látni?Optimista vagy az O-nkal
Bruce
Surda
több mint 3 éve
Surda
3 297
Lehet hogy egy 40-40 körüli meccset fogunk látni?Optimista vagy az O-nkal
Bruce
több mint 3 éve
Meddig akar az agyas DC-tek 2 safety a halál faszán mélyen tartani és ezt a zónázós baromságot folytatni?Addig amíg mindenki egyszerre el nem váltja magát!
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ha jól láttam eddig 4 főnél nagyobb blitz package nem ment Darnoldra.
több mint 3 éve
Lehet hogy egy 40-40 körüli meccset fogunk látni?
több mint 3 éve
GTom
243
ez a def partyban tartja a csapatunkat! 😊
több mint 3 éve
bmg
2 681
Meddig akar az agyas DC-tek 2 safety a halál faszán mélyen tartani és ezt a zónázós baromságot folytatni?Amíg ki nem vágják...
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Meddig akar az agyas DC-tek 2 safety a halál faszán mélyen tartani és ezt a zónázós baromságot folytatni?
több mint 3 éve
Srácok, a védelmetek szánalmasan gyenge összességében. Ennél a futásnál a játékosok, mint az anyatetű.Mondjuk ezt már évek óta látjuk, de csak bíznak Günterben...
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Srácok, a védelmetek szánalmasan gyenge összességében. Ennél a futásnál a játékosok, mint az anyatetű.
több mint 3 éve
Kezd élesedni a helyzet, Joyner is lemegy
több mint 3 éve
A védelmünk az kabaré
több mint 3 éve
Surda
3 297
Azért hülye évet fut mindenki.Tavaly ilyenkor a draftolt játékoosaink elég jól szerepeltek az újonc listákon. Most meg a faszba sincsenek... Mondjuk sajnos a tavalyiak közül sem igazán fejlődött senkiÖsszesen akkor jó draftRenit alig hasznaljuk, de szétbaszatjuk 5-10 yardértPedig inkább őt használnánk, mint Ruggsot, aki nem hogy első kört nem ért eddig, de még 5-et sem...
Surda
Bruce
Surda
Bruce
Azok a team modellek most nincsenek, meg ez az egész c19 mizéria zavaró mindenkinek.
több mint 3 éve
Szerintem Bekit ezzel nem bántod meg. Elég reálisan látja a helyzetüket. De még egy két eladott labda, aztán vérszemet fognak kapni.Nem megbántva, de ha nem tudunk benneteket lenyomni, kár minden szóért utána.Na azért így mindjárt máselőző drive vége is hasonló lett volna sztem
Surda
Beki
Surda
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nincs ebben semmi bántás, ugyanezt írtam Bruce-nak is a topicotokba. Első drive-unk általában ilyen, aztán utána kampec.Nem megbántva, de ha nem tudunk benneteket lenyomni, kár minden szóért utána.Na azért így mindjárt máselőző drive vége is hasonló lett volna sztem
Surda
Beki
Surda
több mint 3 éve
bmg
2 681
Mondjuk nem igazán volt offseason.Tavaly ilyenkor a draftolt játékoosaink elég jól szerepeltek az újonc listákon. Most meg a faszba sincsenek... Mondjuk sajnos a tavalyiak közül sem igazán fejlődött senkiÖsszesen akkor jó draftRenit alig hasznaljuk, de szétbaszatjuk 5-10 yardértPedig inkább őt használnánk, mint Ruggsot, aki nem hogy első kört nem ért eddig, de még 5-et sem...
Surda
Bruce
Surda
Bruce
több mint 3 éve
Tavaly ilyenkor a draftolt játékoosaink elég jól szerepeltek az újonc listákon. Most meg a faszba sincsenek... Mondjuk sajnos a tavalyiak közül sem igazán fejlődött senkiÖsszesen akkor jó draftRenit alig hasznaljuk, de szétbaszatjuk 5-10 yardértPedig inkább őt használnánk, mint Ruggsot, aki nem hogy első kört nem ért eddig, de még 5-et sem...
Surda
Bruce
Surda
több mint 3 éve
Surda
3 297
Nem megbántva, de ha nem tudunk benneteket lenyomni, kár minden szóért utána.Na azért így mindjárt máselőző drive vége is hasonló lett volna sztem
Surda
Beki