NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
171
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
83
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
New York Jets - Miami Dolphins
több mint 8 éve
visszatért a világ rendjeenunwa catch 😮aztán gyorsan megtapsolta magát 3x elkapás helyett 😮
Wester
toam
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
enunwa catch 😮aztán gyorsan megtapsolta magát 3x elkapás helyett 😮
Wester
több mint 8 éve
Hány punt lesz még a nagyszünetig? Over/under 2.5 😊over, ilyen biztosat ne kérdezz 😀
toam
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Hány punt lesz még a nagyszünetig? Over/under 2.5 😊
több mint 8 éve
Nah kinyeri ezt a punt háborút?Egyelőre egál, remélem quigley belehúz
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
3. elejtett 3rd down catch, bravó srácokST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.Quigley köszöni a jinxet 😊
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah kinyeri ezt a punt háborút?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Returnereknek esélye sincs vmennyit visszavinni általában.ST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.westhoff nyugdíjba vonulása óta nincs nálunk értelmes ST :/
Beki
Wester
több mint 8 éve
Miami
964
Vicc ez az Offense
több mint 8 éve
ST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.westhoff nyugdíjba vonulása óta nincs nálunk értelmes ST :/
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Mondjuk center nelkul...+ gyengélkedő fallal + sérült elkapókkal, én sem őt szidnám
Geeri
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ST-nk katasztrófális, liga legrosszabbja sztem.
több mint 8 éve
3&5-re vajon jon a screen?esetleg skrine 😀
Geeri
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Csak előbbi már bizonyított 😀Kerley az offense Millinere 😛Használjuk Kerley-t könyörgöm 😀a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
Wester
toam
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Egyszer már nekem estek mert tannehillt szidtam megfogadtam nem teszem többet, de ez a csavo nem ide való jőn egy védő és összesesik! És ez megy évek óta, és nem csak a Falra kell fogni van neki két lába csinálhatna 2-3 lépést előre hogy ha már leveszik ne -10-15 yard legyen belőle! 16 meccse van évente, abból van 2 kurvajó meccse a. Többi szar!! Ide kell Egy Kapernick vagy Griffin féle irányító aki nem fél futni!Hát azért az említett kjúbéknál klasszisokkal jobban játszik.
Miami
több mint 8 éve
Kerley az offense Millinere 😛Használjuk Kerley-t könyörgöm 😀a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
Wester
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Az igaza hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Használjuk Kerley-t könyörgöm 😀a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Trevor Reilly sem tuti h már játszik ma.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
a hosszú passzok ma se mennek :/Az egyik Enunwa-n múlott, 3rd down homály volt.
Lucifer