New York Jets - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Kampman
28 814
Remélem ez a tűzijáték csak a közvetítés grafikájának része volt, és nem tették ki még ennek is a Jets drukkereket.
több mint 1 éve
Komolyan olyan érzésem van egész meccsen, mintha rajtam kívül a játékosokat is meglepte volna, hogy ma meccs van. Semmi kedvük ott lenni 😃
több mint 1 éve
KeyG
9 923
Onside kicknél senki nem mozoghat? Pl. egy ember hátulról indul és sprintel de nem lépi át a vonalat amíg nincs el rúgva a labda.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
mek.oszk.hu/02100/02115/html/5-771.htmlMiből készülne, borból.A törköllyel mi bajod?Azt speciel én se csípom, ha belegondolok, miből készül, nem is csoda.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Tdog
662
Momentum😀😀
több mint 1 éve
Miből készülne, borból.A törköllyel mi bajod?Azt speciel én se csípom, ha belegondolok, miből készül, nem is csoda.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azt hiszem, most már talán megnyeri a Miami. Azért az első félidő vége miatt emlékezetes marad a meccs.
több mint 1 éve
shagi0206
11 352
sok hűhó semmiért.
több mint 1 éve
Teljesen nyílt a meccs, még mindig nem mernék tippelni arra, hogy ki nyeri.flacco megforditaná
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Teljesen nyílt a meccs, még mindig nem mernék tippelni arra, hogy ki nyeri.
több mint 1 éve
ok te nyertélnálunk sérült OT1 OT2/OG1 C1 OG3 OT3 OT4figy miaminál szerintem még nem volt olyan h 2szer ugyanolyan felállásban ment volt fel az OLOL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Wester
Kúrfürst briareos
Wester
több mint 1 éve
nálunk sérült OT1 OT2/OG1 C1 OG3 OT3 OT4figy miaminál szerintem még nem volt olyan h 2szer ugyanolyan felállásban ment volt fel az OLOL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Wester
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
figy miaminál szerintem még nem volt olyan h 2szer ugyanolyan felállásban ment volt fel az OLOL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Wester
több mint 1 éve
OL-hez annyit azért hozzáfűznék, hogy ennyi sérüléssel nincs OL ami tart, ZW pedig amúgy korrekt backup volt csak utcáról hozott OL mögött nincs futás és passzblokk se nagyonzsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Mikor volt olyan utoljara, hogy igy szajbavertek egy birot?Azt nem tudom, de én még sosem láttam. Mostantól pedig figyeljük a sárga zászlókat.
casaubon
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
zsinorban 2 év h csőd az offense,(értem rodgers lesérült) de semmit nem épitettek fel mögé csere qbk terén, sőt elé sem ol terén. ha nem első meccsen sérül le akkoris már nem lenne talpon sztemsaleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 1 éve
casaubon
2 707
Mikor volt olyan utoljara, hogy igy szajbavertek egy birot?
több mint 1 éve
A törköllyel mi bajod?Azt speciel én se csípom, ha belegondolok, miből készül, nem is csoda.
Sixo
több mint 1 éve
shagi0206
11 352
saleh amúgy kap még egy évet?Biztos nem küldik még el.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 524
saleh amúgy kap még egy évet?ja, ha így folytatja akkor letöltendőt ;((
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
shagi0206
11 352
Én pont tavaly ittam egy tejfakasztón 😊A pálinka szar.Ittál már "igazi" málnapáleszt?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A pálinka szar.Ittál már "igazi" málnapáleszt?
Kampman
több mint 1 éve
nagyon kilátástalan, csodálkozom h védők még nem baszták állon támadókat csak h a jets hagyományokat őrizzék50 total yard.... bmegtúlteljesítés i tell you
Kúrfürst briareos
Wester