NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Jets - Miami Dolphins
12 hónapja
50 total yard.... bmegtúlteljesítés i tell you
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
12 hónapja
shagi0206
10 922
Mint a szeszek többségével 😊A törköllyel mi bajod?Nincs olyan alkoholtartalmú ital, amire azt mondhatnám, hogy na, ez nem rossz. Van olyan, ami iható, és van olyan, ami szar.1én kezded és tolod végig?Hát én sem szűkölködtem 😊 Bár úgy kb 2017 óta nem nagyon szoktam. évente 1x átlagban kb.Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kúrfürst briareos
shagi0206
Sixo
12 hónapja
A törköllyel mi bajod?Nincs olyan alkoholtartalmú ital, amire azt mondhatnám, hogy na, ez nem rossz. Van olyan, ami iható, és van olyan, ami szar.1én kezded és tolod végig?Hát én sem szűkölködtem 😊 Bár úgy kb 2017 óta nem nagyon szoktam. évente 1x átlagban kb.Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kúrfürst briareos
shagi0206
12 hónapja
Kampman
28 292
A pálinka szar.Nincs olyan alkoholtartalmú ital, amire azt mondhatnám, hogy na, ez nem rossz. Van olyan, ami iható, és van olyan, ami szar.1én kezded és tolod végig?Hát én sem szűkölködtem 😊 Bár úgy kb 2017 óta nem nagyon szoktam. évente 1x átlagban kb.Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kúrfürst briareos
shagi0206
12 hónapja
shagi0206
10 922
Nincs olyan alkoholtartalmú ital, amire azt mondhatnám, hogy na, ez nem rossz. Van olyan, ami iható, és van olyan, ami szar.1én kezded és tolod végig?Hát én sem szűkölködtem 😊 Bár úgy kb 2017 óta nem nagyon szoktam. évente 1x átlagban kb.Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
Kúrfürst briareos
12 hónapja
Most Total Yards with 13 minutes left in the 3rd quarter on #BlackFriday:
— Tony Holzman-Escareno (@FrontOfficeNFL) November 24, 2023
• Jaylen Waddle - 114
• Jevon Holland - 99 (pick 6 lol)
• Tyreek Hill - 66
• Jeff Wilson - 57
• New York Jets - 47#FinsUp x #TakeFlight
Lesz ez még így se!
12 hónapja
1én kezded és tolod végig?Hát én sem szűkölködtem 😊 Bár úgy kb 2017 óta nem nagyon szoktam. évente 1x átlagban kb.Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
12 hónapja
shagi0206
10 922
Hát én sem szűkölködtem 😊 Bár úgy kb 2017 óta nem nagyon szoktam. évente 1x átlagban kb.Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
Sixo
12 hónapja
Kampman
28 292
felső szektorokban már alig vannak
12 hónapja
Túl sokat ittam 2010es években, bocs.Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
12 hónapja
gecc h mulik az idő mintha nem olyan rég lett volnaAzért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
shagi0206
12 hónapja
Pont utána lévő szezonban kezdtemOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Kampman
28 292
2010 óta nincs playoffOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
12 hónapja
shagi0206
10 922
Azért már 10+ éveOtt volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
Sixo
12 hónapja
Ott volt Mark Sanchez meg Rex Ryan, az nem volt olyan rég nem?nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
12 hónapja
pedig nem olyan rég voltak itt afc championship game-ek.nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Wester
chargers fannak lenni sztem nagyon szopó, amióta az eszemet tudom kurva talented csapat, szerethető játékosok és mindig elbalfaszkodják vhogy
az h rivers-merriman-tomlinson-gates lófaszt nem nyert szégyen
12 hónapja
nektek azért beesik egy két PO-s év. Én még nem láttam Jets PO meccset mióta rendszeresen követem az NFL-tDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
12 hónapja
youtu.be/7tNjJCLz8mc?si=KBM8hEzoABy66_FA
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
in the grim darkness of nfl fandom there is only painDehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
Sixo
12 hónapja
Dehogy döntött jól. Vannak jó meg rossz idők egy csapat életében. Gondolj bele szegény iktriad mit szopott az elmúlt 20 évben, mégsem adta fel. Nézz ránk Chargers szurkolókra. Ilyen ez a popszakma.Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Wester
12 hónapja
Ha Beki ezt láthatta volna.ő döntött jól a szezon elején
Sixo
Lesz ez még így se!