NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New York Jets - Miami Dolphins
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Stream: firstrownow.eu/sport/american-football.html | nutjob.eu/schedule.html | www.viponlinesports.eu/sports/american-football.htmlBeharangozó:
több mint 10 éve
Good Fight, Jets, pls a következő talin is csak így 😉 NEktek már úgyse jelent sokat, nekünk többet 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Hát, behúztuk - nem hittem volna, hogy ilyen simán, de a W a lényeg 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Bélabácsi
19
Jöhet majd megváltónak jövőre a Manziel gyerek 😀
több mint 10 éve
Talyor és Davis kinevelése kéne legyen a cél.de legalább pár évre kitöltené az űrt amig találunk valakit.VenturaNa igen, meg mar nem a jovo embere....Delonso_Grimes nem rossz igazolas.Delonso_Kár hogy szezon végén meg kell kenni, vagy lelép...Csabee13
több mint 10 éve
én búcsúzóul lőttem volna egy FG-t 😀Venturajaja 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
tudom, lepörgetjük...
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
én búcsúzóul lőttem volna egy FG-t 😀
több mint 10 éve
Innen még belefér egy TD 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Ennyi misstackle
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
de legalább pár évre kitöltené az űrt amig találunk valakit.Na igen, meg mar nem a jovo embere....Delonso_Grimes nem rossz igazolas.Delonso_Kár hogy szezon végén meg kell kenni, vagy lelép...Csabee13
több mint 10 éve
keresztbe sokat futott 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Puntolyan play-t is lehetett volna hívni, hogy 'hill megfutja...VenturaEz most mire volt jó... vagy punt vagy bepróbáljuk 4.re - mindkettővel vannak kétségeim és még egy 2-min drill simán beleférParadoxon_MIA
több mint 10 éve
olyan play-t is lehetett volna hívni, hogy 'hill megfutja...VenturaEz most mire volt jó... vagy punt vagy bepróbáljuk 4.re - mindkettővel vannak kétségeim és még egy 2-min drill simán belefér
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Na igen, meg mar nem a jovo embere....Grimes nem rossz igazolas.Delonso_Kár hogy szezon végén meg kell kenni, vagy lelép...Csabee13
több mint 10 éve
olyan play-t is lehetett volna hívni, hogy 'hill megfutja...
több mint 10 éve
Ez is érdekels flag volt 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Genonimo már 23 INT? aztakuvva
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
kapják be ross-ék, hogy mindig spórolni akarnak.Grimes nem rossz igazolas.Delonso_Kár hogy szezon végén meg kell kenni, vagy lelép...Csabee13
több mint 10 éve
Grimes nem rossz igazolas.Delonso_Kár hogy szezon végén meg kell kenni, vagy lelép...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, Grat a Phinsnek én váltok egy izgalmasabb meccsre.
több mint 10 éve
Grimes nem rossz igazolas.
több mint 10 éve
Gratula phinsnek, azért itt év végére helyére kerül az erősorrend 😊BélabácsiJobban jartok ha nem nyertek, legalabb ez a rezsim elmegy.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
INT szeva.
több mint 10 éve
Kettőből az egyiket csak összeszedte 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Az a sisakracs huzas... de mondjuk hova dobjon mar zaszlot a biro....