NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Ki lenne az?de már van törpéjükAz Eagles kihúzta a Darby klónt.csak vittek még CB-t #mindigigazamvan
shagi0206
r.baggio
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
de már van törpéjükAz Eagles kihúzta a Darby klónt.csak vittek még CB-t #mindigigazamvan
shagi0206
r.baggio
több mint 6 éve
Az Eagles kihúzta a Darby klónt.csak vittek még CB-t #mindigigazamvan
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Crosbyval mi van ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Na erre konkrétan emlékeztem, de arra nem, hogy ki volt tag. Hűűű...szegény Truby. 😀De ő a saját QB-ját (Geno Smitht) vágta úgy pofán, hogy az kidőlt pár hétre. 😊Az sem hátrány pl, ha majd sajtot kell köpülni! 😛 😀IK Enemkpali jól tudott verekedni. 😊Aha....ezt még ilyen formában nem figyeltem. A következő kérdés,hogy ezek a kiejthetetlen nevű playák mennyire válnak be? 😀Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
iktriad
Süsü
iktriad
Süsü
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Az Eagles kihúzta a Darby klónt.
több mint 6 éve
De ő a saját QB-ját (Geno Smitht) vágta úgy pofán, hogy az kidőlt pár hétre. 😊Az sem hátrány pl, ha majd sajtot kell köpülni! 😛 😀IK Enemkpali jól tudott verekedni. 😊Aha....ezt még ilyen formában nem figyeltem. A következő kérdés,hogy ezek a kiejthetetlen nevű playák mennyire válnak be? 😀Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
iktriad
Süsü
iktriad
Süsü
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
ugyanazt mondjuk 😀Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
iktriad
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Az sem hátrány pl, ha majd sajtot kell köpülni! 😛 😀IK Enemkpali jól tudott verekedni. 😊Aha....ezt még ilyen formában nem figyeltem. A következő kérdés,hogy ezek a kiejthetetlen nevű playák mennyire válnak be? 😀Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
iktriad
Süsü
iktriad
több mint 6 éve
IK Enemkpali jól tudott verekedni. 😊Aha....ezt még ilyen formában nem figyeltem. A következő kérdés,hogy ezek a kiejthetetlen nevű playák mennyire válnak be? 😀Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
iktriad
Süsü
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Aha....ezt még ilyen formában nem figyeltem. A következő kérdés,hogy ezek a kiejthetetlen nevű playák mennyire válnak be? 😀Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Lol, most nézem, a Giants kivitte Lolettát? 😊
több mint 6 éve
Nem, a Jets viszi az afrikai nevű prospekteket.mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
Drip
több mint 6 éve
bármelyiket is jónak titulálni az igazán finom, kövön sütött pizzák megcsúfolása lenne (de az USA-ban még azokkal is mellé lehet fogni még a New Yorkban felkapott helyeken is)És melyik a legjobb?baggio, mint amerikai pizza-szakértő, twitteren miért utálják ennyire a pizza hutot? gondolom a papa john's se volt sokkal jobbén nem vettem még észre, hogy annyian utálnák, a Little Ceasar's van trashnek elkönyvelve a négy nagy közül (amúgy a Domino's a legtúlértékeltebb, a Papa és a Hut simán csak átlag alatti)
Löfli
r.baggio
iktriad
mint írtam, a Pizza Hut és a Papa John's legalább ehető kategória, de nevetségesen drágák
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
mert a jets viszi a leghülyébb nevű embereketIyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
Süsü
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Iyiegbuniwe. A Jetsnél most komolyan anyáznak a Bearsre.Miért anyáznak minket a Jetsesek? 😀
iktriad
több mint 6 éve
fasza Gesicki elkap, Smythe meg blokkol
több mint 6 éve
Mekkora troll a mascotunk 😀Milyen poszton játszani a madár? QB vagy WR? 😊
Igor
több mint 6 éve
És melyik a legjobb?baggio, mint amerikai pizza-szakértő, twitteren miért utálják ennyire a pizza hutot? gondolom a papa john's se volt sokkal jobbén nem vettem még észre, hogy annyian utálnák, a Little Ceasar's van trashnek elkönyvelve a négy nagy közül (amúgy a Domino's a legtúlértékeltebb, a Papa és a Hut simán csak átlag alatti)
Löfli
r.baggio
több mint 6 éve
Mekkora troll a mascotunk 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Taron Johnson! A 7. körös GM game pickem kiment a 4.-ben. 😊úgy néz ki, mint egy 15 éves 😊
iktriad
több mint 6 éve
baggio, mint amerikai pizza-szakértő, twitteren miért utálják ennyire a pizza hutot? gondolom a papa john's se volt sokkal jobbén nem vettem még észre, hogy annyian utálnák, a Little Ceasar's van trashnek elkönyvelve a négy nagy közül (amúgy a Domino's a legtúlértékeltebb, a Papa és a Hut simán csak átlag alatti)
Löfli
---