NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem beszélve arról, hogy álladóan sérült.ügyetlen is a forma. Tehát Mayocknak volt igaza.Csak "really good" football player. Tehát Mayock utálja.Eddig az elmúlt 15 évben egy játékosnál nem mondta, hogy i love this pick , az is Andrew Luck volt.
iktriad
Sixo
Kenny
több mint 6 éve
ügyetlen is a forma. Tehát Mayocknak volt igaza.Csak "really good" football player. Tehát Mayock utálja.Eddig az elmúlt 15 évben egy játékosnál nem mondta, hogy i love this pick , az is Andrew Luck volt.
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
de, meniscus sérülése van, elméletileg augusztusra rendbe jönAzért csak van csavar a dologban... nem ő sérült le valami edzésen egy csapatnál?Se csere, se érdekes húzás... nem is értem ez a Raiders választást! 😀Grudennek szóltak, hogy ideje lenne elkezdeni a draftot.
peterbadbone
iktriad
peterbadbone
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Csak "really good" football player. Tehát Mayock utálja.Eddig az elmúlt 15 évben egy játékosnál nem mondta, hogy i love this pick , az is Andrew Luck volt.
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Mi voltunk már? Mert ha igen, nem is keresek linket
több mint 6 éve
Csak "really good" football player. Tehát Mayock utálja.a másik mondta hogy "i love this pick" szóval nyugi van.
iktriad
több mint 6 éve
De. Nálunk.Azért csak van csavar a dologban... nem ő sérült le valami edzésen egy csapatnál?Se csere, se érdekes húzás... nem is értem ez a Raiders választást! 😀Grudennek szóltak, hogy ideje lenne elkezdeni a draftot.
peterbadbone
iktriad
peterbadbone
több mint 6 éve
Csak "really good" football player. Tehát Mayock utálja.
több mint 6 éve
Azért csak van csavar a dologban... nem ő sérült le valami edzésen egy csapatnál?Se csere, se érdekes húzás... nem is értem ez a Raiders választást! 😀Grudennek szóltak, hogy ideje lenne elkezdeni a draftot.
peterbadbone
iktriad
több mint 6 éve
Se csere, se érdekes húzás... nem is értem ez a Raiders választást! 😀Grudennek szóltak, hogy ideje lenne elkezdeni a draftot.
peterbadbone
több mint 6 éve
Hehe, Mayor Seymour Butts 😀Meggyőző volt. Kb lerít róla, hogy azt se tudja, ki az. 😊
"Yeah baby"
Igor
több mint 6 éve
Se csere, se érdekes húzás... nem is értem ez a Raiders választást! 😀
több mint 6 éve
Hehe, Mayor Seymour Butts 😀"Yeah baby"
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Na kiment egy újabb GM Game pickem. 😊
több mint 6 éve
APKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 6 éve
Ray Finklet.És Marino-t húzzák vagy Einhorn-t?Hópihe a Miaminál Ace Venturával.Idén milyen állatot vonnak be?Papagáj a Tampánál.
Tony Adams
Bazzani
iktriad
Fast Willie
több mint 6 éve
Meggyőződésem, hogy Jackrabbit nem tudta volna kimondani olaszulMeggyőződésem, hogy még a saját nevét sem.
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Vagyis Finkle-t...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
És Marino-t húzzák vagy Einhorn-t?Hópihe a Miaminál Ace Venturával.Idén milyen állatot vonnak be?Papagáj a Tampánál.
Tony Adams
Bazzani
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Hát én nem tudom,..nem nagyon szoktak az ilyenek bejönni...és van bent egy rakás WR még, aki jó lenne, de ti tudjátok, hogy akartok e szenvedni a neveléssel...Rizikózni kell, ez ilyen, ha bejön brutál nagy húzás.Meglesz nevelve Callaway nem kell beszarni.jah....híres nevelő csapat a Browns 😀
Volt viziten nálunk, valszeg kilett faggatva.
P@trik
Klaci79
P@trik
több mint 6 éve
Hópihe a Miaminál Ace Venturával.Idén milyen állatot vonnak be?Papagáj a Tampánál.
Tony Adams
Bazzani
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Meggyőződésem, hogy Jackrabbit nem tudta volna kimondani olaszul
több mint 6 éve
Troy Apke 😀 a hófehérke
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀